Spellemannprisen:

Julie Bergan om nervene: - Hold dere unna meg

Julie Bergan er både nominert og programleder under Spellemannprisen.

PROGRAMLEDER: Julie Bergan leder Spellemannprisen lørdag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet.
PROGRAMLEDER: Julie Bergan leder Spellemannprisen lørdag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det mangler ikke på arbeidsoppgaver for artist Julie Bergan (24). Lørdag kveld er hun både nominert og programleder for Spellemannprisen, en jobb hun er svært fornøyd med å ha kapret.

Da Se og Hør møtte den sprudlende 24-åringen før prisutdelingen ble sparket i gang, kunne hun fortelle at denne jobben er helt annerledes enn noe hun har vært borti tidligere.

Gleder seg til jobben

- Det er kjempestort og en annerledes oppgave enn jeg er vant til fra tidligere, nemlig å gå på scenen for å synge og si det som faller meg inn, men nå skal jeg liksom lede folk gjennom en høytidelig prisutdeling, så det er definitivt en ny utfordring, men det er noe jeg elsker, sier hun og legger til:

- Jeg føler meg veldig heldig som får være akkurat her og får være programleder, det er veldig stas.

- Hvordan har dagen din vært frem til nå, har det vært mye nerver?

STRÅLER: Julie Bergan lover kjolebytte under Spellemannprisen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STRÅLER: Julie Bergan lover kjolebytte under Spellemannprisen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Jeg var ganske nervøs før generalprøven, det merket jeg. Jeg var litt sånn «hold dere unna meg», men jeg har fått sittet litt for meg selv, sier hun.

24-åringen kan imidlertid avsløre at generalprøven gikk strålende, og at hun nå håper at selve programmet også går knirkefritt for seg.

- Hvilke forventninger har du til kvelden?

- Jeg håper jo bare at vi får mange uforglemmelige øyeblikk. Jeg vet at det er mange bra liveopptredener og gjeve priser som skal deles ut, så jeg bare gleder meg til å feire musikkåret, sier hun.

I likhet med samtlige på den røde løperen hadde Julie et helt spesielt antrekk i anledning prisutdelingen. Hun stilte nemlig i en neongrønn, fotsid kjole, men kunne overfor Se og Hør avsløre at det ventes flere kjolebytter i løpet av kvelden.

Saken fortsetter nedenfor.

Tror ikke han vinner pris

På den røde løperen hadde hun blant annet selskap av artist Sondre Justad. Han er nominert til hele fire priser, og gleder seg stort til kveldens prisutdeling. Han kan imidlertid avsløre overfor Se og Hør at han ikke tror han stikker av med pris - da det er så mange bra nominerte.

- Jeg er skråsikker på at jeg ikke kommer til å vinne noen pris i kveld, men jeg er også skråsikker på at jeg kommer til å få en dritbra kveld, kose meg med gode venner, høre på musikk og feire musikk.

Justad er for anledningen kledd i en hvit dress fra Tiger og et delfinsmykke.

- Jeg fikk en sølvsmed til å lage det for meg for noen dager siden, faktisk. Veldig rå fyr. Så han har laget både smykke og ring i Colombia. Det skal bringe meg lykke og være med meg i tykt og tynt framover, sier han om antrekket.

- Er det noen som har kapret hjertet til Sondre Justad ennå?

- Det er mye kapring, sier han, og sier hemmelighetsfullt at han «har det bra» på spørsmål om nåværende sivilstatus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer