BRITISK PRISUTDELING: Julie Bergan (22) poserte på den røde løperen i under Brit Awards onsdag kveld. Kjolen er laget av den norske designeren Fam Irvoll. Foto: NTB Scanpix
BRITISK PRISUTDELING: Julie Bergan (22) poserte på den røde løperen i under Brit Awards onsdag kveld. Kjolen er laget av den norske designeren Fam Irvoll. Foto: NTB ScanpixVis mer

Brit Awards 2017:

Julie Bergan stod side om side med superstjernene på den røde løperen

Den norske artisten dukket opp på prisutdeling i London i norsk designkjole.

(Dagbladet): Det vrimlet av kjente fjes da Brit Awards åpnet dørene til den årlige musikkprisutdelingen i London onsdag kveld.

Artister som Katy Perry (32), Rita Ora (26) og Ellie Goulding (30) poserte framfor fotografene i blitzregnet, samtidig som de viste frem sine dyre designerantrekk.

Men også Julie Bergan (22), en av Norges mest fremadstormende artister for tiden, dukket opp sammen med Hollywood-stjernene.

- Jeg er her for å ha en fantastisk kveld, og for å møte mange kule mennesker, skriver Julie Bergan i en melding til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

looking for celebs

Et innlegg delt av Julie Bergan (@juliebergan)

Sitter ved Bruno Mars

Bergan fikk sitt gjennombrudd med sommerhiten «Arigato» i 2016. Låta toppet norske lister, og lå på VG-lista i 20 uker. Den har rundt 60 millioner avspillinger på Spotify. I disse dager er 22-åringen aktuell med låta «Blackout».

Artisten ble invitert til Brit Awards av den britiske avdelingen til plateselskapet Warner Music, og hun har reist til London med blant annet Guttorm Raa, sjefen i Warner Norge.

- Akkurat nå sitter vi rundt et bord veldig nærme scenen. Vi koser oss med mat og drikke, mens et helt eksepsjonelt og stort show foregår rett foran nesene våre, utdyper Bergan, og legger til at Bruno Mars sitter i nærheten.

Føler seg heldig

På sin Instagram-profil har Arigato-sangeren postet flere bilder fra Brit Awards, blant annet et hvor hun skriver at hun ser etter kjendiser. Under et annet bilde poserer hun med den danske popartisten Christopher Nissen (25).

me & talented @christophermusiccom 🍿

Et innlegg delt av Julie Bergan (@juliebergan)

- Stemingen er helt super. Det kryr av glade folk, og jeg føler meg utrolig heldig som får sitte nede på «ground floor» sammen med resten av artistene og de nominerte, forklarer Bergan, som dukket opp på løperen i en norsk designkjole laget av Fam Irvoll.

Skien-jenta startet karrieren sin i 2012 gjennom russelåten «Supernova». Året etter ble hun signert til Warner Music Norway. Samme året ga hun ut «Undressed» med venninne og tidligere Idol-deltaker Astrid S.

Trappefall og slåsskamp

Tidligere Brit Awards-utdelinger har bydd på en rekke skandaler og dramatiske episoder.

Madonna har blant annet falt ned trappene under en opptreden, Adele har gitt produsentene fingeren fra scenen og Robbie Williams (43) har utfordret Noel Gallagher (49) til slåsskamp.

TOK MED SØSTEREN: Ellie Goulding (30) strålte sammen med søsteren Jordan (25).   Foto: Doug Peters / NTB Scanpix
TOK MED SØSTEREN: Ellie Goulding (30) strålte sammen med søsteren Jordan (25).   Foto: Doug Peters / NTB Scanpix Vis mer

I år blir Williams hedret med den gjeve prisen «Icon Award». Denne utmerkelsen har tidligere gått til musikklegender som Sir Elton John (69) og avdøde David Bowie.

Det begynner å bli trangt på «Somethin' Stupid»-stjernens Brit Award-hylle nå, han har nemlig vunnet hele 17 statuetter fra tidligere år. Robbie Williams skal også opptre i løpet av kvelden, og det skal også store artister som Ed Sheeran (26), Kary Perry og Coldplay.

Sistnevnte er også nominert til en rekke priser.

Den karismatiske musikeren Michael Bublé (41) skulle opprinnelig være kveldens vert, men på grunn av sin kreftsyke sønn måtte han melde avbud. I stedet er det den britiske komikerduoen Ant and Dec som har fått det ærefulle oppdraget.