Amber Heard og Johnny Depp

Jurymedlem: - Krokodille-tårer

Et jurymedlem uttaler seg om rettssaken for første gang.

SNAKKER UT: Et jurymedlem åpner seg nå om rettssaken i etterkant av dommen. Foto: Michael Reynolds/Pool/Reuters/NTB
SNAKKER UT: Et jurymedlem åpner seg nå om rettssaken i etterkant av dommen. Foto: Michael Reynolds/Pool/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. juni falt dommen i rettssaken mellom eksparet Amber Heard (36) og Johnny Depp (59), og den mye omtalte konflikten har fått enorm oppmerksomhet i media både før, under og etter juryens avgjørelse.

Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen ble det denne uka kjent at Amber Heard (36) har stilt opp i et timelangt intervju med NBC, der hun ble intervjuet av «Today»-reporter Savannah Guthrie.

Hele intervjuet sendes fredag, men i en smakebit fra intervjuet får man blant annet se Heard som omtaler juryen i forbindelse med dommen.

Overfor ABC News avslører nå juryen hva de tenkte om Heards uttalelser underveis i rettssaken, noe som ble vist i en video på Good Morning America torsdag.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

- Veldig ukomfortable

I utdraget fra intervjuet utdyper Heard at hun ikke klandrer juryen for avgjørelsen, og at hun forstår at han er en høyt elsket karakter som folk føler kjennskap til.

36-åringen innrømmet imidlertid at det var tøft å ankomme rettssaken hver dag grunnet mengden Depp-tilhengere.

AVGJORT: Tidligere denne måneden falt dommen i rettssaken mellom det tidligere ekteparet. Foto: TIZIANA FABI / AFP / NTB
AVGJORT: Tidligere denne måneden falt dommen i rettssaken mellom det tidligere ekteparet. Foto: TIZIANA FABI / AFP / NTB Vis mer

- Hver eneste dag gikk jeg forbi tre, fire, noen ganger seks kvartaler omkranset av folk som holdt skilt der det sto: «Brenn heksa», «Død over Amber», sa Heard i intervjuet.

Nå bryter et av jurymedlemmene tausheten om hvordan de tolket Heards uttalelser i retten.

- Gråten, ansiktsuttrykkene hun hadde, stirringen på juryen - alle av oss var veldig ukomfortable …, fortalte et av jurymedlemmene overfor nettstedet.

- Iskald

ABC News avslørte ikke navnet på jurymedlemmet, i stedet identifiserte de ham som «en av fem menn i juryen». De to andre av de sju jurymedlemmene var kvinner.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Jurymedlemmet fortalte overfor nettstedet at juryen ikke oppfattet Heards tårer som noe genuint.

- Hun ville svare på ett spørsmål, og hun ville gråte og to sekunder seinere ble hun iskald … Noen av oss brukte uttrykket «krokodilletårer», sa han.

Ifølge det anonyme jurymedlemmet følte også juryen at mye av Heards historie ikke stemte, og flertallet opplevde Heard som angriperen.

Vedkommende legger imidlertid vekt på at skylden ikke var totalt ensidig.

- Til syvende og sist tror jeg at det er sant at de begge var fornærmende mot hverandre. Jeg tror ikke det gjør noen av dem helt uskyldige. Men for å stige til nivået av det hun hevdet, så var det ikke nok eller noen bevis som virkelig støttet det hun sa, forteller han videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer