Justin Bieber: - Jeg vil være som Jesus

Popikonet bruker Taco Bell for å forklare hvorfor han ikke går i kirka.

VIL VÆRE JESUS, IKKE EN TACO: Justin Bieber har åpna livet sitt for Jesus, og har sine egne analogier for hvordan en kristen bør oppføre seg. Foto: NTB Scanpix
VIL VÆRE JESUS, IKKE EN TACO: Justin Bieber har åpna livet sitt for Jesus, og har sine egne analogier for hvordan en kristen bør oppføre seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har vært langt mellom de religiøse høydepunktene i Justin Biebers liv de siste åra. Arrestasjon, nakenbilder, fylleskandaler og konfiskerte apekatter har preget forsidene, ikke musikken.

Nå arbeider popikonet med å fornye karrieren, og i et intervju med Complex forteller likevel kanadieren at ingen ringere enn Jesus er hans nye idol og forbilde. 

- Helt ærlig så vil jeg bare leve som Jesus. Ikke være Jesus - det kunne jeg aldri, og det hadde virka rart. Jesus skapte en ganske fet standard for hvordan man skal elske folk, være storsinnet og snill, forteller Bieber.

Popstjerna understreker likevel at han ikke går i kirker på grunn av «de skikkelig rare greiene som foregår der» og det han oppfatter som kristne folks «ovenfra-og-ned holdning» mot mennesker som ikke lever som dem.

Men å gå i kirka er heller ikke noe must for en kristen person i 2015, skal vi tro Bieber.

- Du behøver ikke gå i kirka for å være kristen. Dersom du går på Taco Bell, så blir du ikke en taco heller, eksemplifiserer han.

I november kommer Bieber med en LP som skal hjelpe ham starte på nytt i musikkbransjen. Kanye West er blant støttespillerne på den nye skiva og Bieber forteller at han flere plater på lager.

- Jeg har sikkert laget tre eller fire skiver som ikke er ute enda. Jeg prøvde forskjellige moduser, kastet meg ned i nye ting og fant til slutt ut av noe som var temmelig genialt, sier han om den kommende LP-en.