Justin Bieber og Hailey Baldwin

Justin Bieber bekrefter forlovelsen

- Du er mitt livs store kjærlighet.

SKAL GIFTE SEG: Justin Bieber og Hailey Baldwin er forlovet. Foto: NTB scanpix
SKAL GIFTE SEG: Justin Bieber og Hailey Baldwin er forlovet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helgen meldte flere internasjonale medier at artist Justin Bieber (24) og modell Hailey Baldwin (21) hadde forlovet seg.

Nå bekrefter «Sorry»-sangeren hendelsen i en lengre tekst på Instagram.

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skriver han.

Sangstjerna røper at han fridde til 21-åringen lørdag 7. juli, og påpeker at tallet sju står for åndelig perfeksjon.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skriver Bieber videre.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas. To kvinner hevdet overfor TMZ at de var vitner til frieriet.

- Var merkelig stemning

Baldwin og Bieber hadde et kortvarig forhold i 2016, etter at et årelangt vennskap utviklet seg til noe mer.

Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til Marie Claire i 2016.

Bieber på sin side la ikke skjul på at han hadde sterke følelser Baldwin, og i et intervju med bladet GQ i februar 2016 sa han at han var redd for å såre henne.

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig... Jeg vil bare ikke såre henne, sa han, ifølge Contactmusic.com.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Snakket ikke sammen

I starten av juni i år åpnet Baldwin seg om eksen nok en gang i et intervju med bladet Elle, der hun fortalte at duoen hadde droppet all kontakt i en lengre periode etter bruddet.

- Justin og jeg var venner veldig lenge. Jeg møtte ham da jeg var svært ung, og han var en av mine bestevenner. Alle vet at det kom til et punkt der vi var mer enn det, men det skjer når man er 18-19 år. Etter bruddet gikk vi gjennom en lang periode der vi ikke var venner. Vi snakket ikke sammen på veldig lenge, og det var merkelig stemning mellom oss. Vi har kommet oss videre fra det, sa hun.

Bare uker seinere ble duoen observert sammen igjen i Miami, og siden har de ikke gjort noe for å skjule at romansen har blusset opp igjen.

Den siste måneden har de blitt fotografert sammen utallige ganger.

Hailey er datteren til Hollywood-stjerna Stephen Baldwin (51), kjent fra filmer som «The Usual Suspects», «Slap Shot 2: Breaking the Ice» og «The Flyboys».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer