Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin Bieber brøt sammen i tårer på scenen

Årets «snakkiser» fra MTV Video Music Awards.

(Dagbladet): Nok en MTV Video Music Awards-utdeling er historie, da det for 32. gang ble avholdt i Los Angeles i natt.

Prisutdelingen har som formål å hedre det beste på musikkvideofronten, men skaper som regel overskrifter for helt andre ting - som klestabber og skandaler fra scenen.

Nattas vertinne, Miley Cyrus, klarte muligens ikke å toppe den svært omdiskuterte opptredenen med Robin Thicke i 2013, men sparte ikke på kruttet i år heller.

22-åringen stilte opp i lårhøye støvletter og bukseseler som knapt dekket noe som helst.

Oppløst i tårer En annen stjerne som skaper overskrifter i morgentimene, er ungpikeidolet Justin Bieber.

Etter noen fraværende måneder er artisten klar med ny singel, og i natt var han tilbake på VMA-scenen for første gang på fem år.

Comebacket så ut til å bli for sterk kost for den unge stjerna. 21-åringen brøt fullstendig sammen på scenen, og tok hendene til ansiktet flere ganger.

Utenlandske medier hyller popyndlingens emosjonelle opptreden, og Daily Mail skriver at det var «umulig» å ikke la seg rive med.

Om tårene var planlagt er ikke godt å si, i så fall har Bieber lykkes i å få verdenspressens oppmerksomhet.

Stiller som president Rapperen Kanye West fikk ærespris i natt, og Kim Kardashians ektemann er kjent for å bruke VMA-scena som talerstol for både det ene og det andre.

I natt benyttet 38-åringen anledningen til å annonsere at han stiller som presidentkandidat i 2020.

Han innrømmet også å ha røyket marihuana før han gikk på scenen.

Ifølge Huffington Post tok West seg dessuten tid til å beklage (igjen) for den berømte VMA-episoden i 2009, da han grep mikrofonen fra Taylor Swift.

Nominasjonsbråk Twitter-krangelen mellom Nicki Minaj og Taylor Swift gikk heller ikke ubemerket hen i natt.

Minaj har kritisert utdelinga for at hennes «Anaconda»-musikkvideo ikke ble nominert, og fikk Swift til å tenne på alle plugger da hun påsto at utdelinga bare «hyller kvinner med veldig tynne kropper».

Miley Cyrus har i etterkant blandet seg inn og tatt Swifts parti, ved å uttale at Minaj' utblåsning ikke var «særlig hyggelig».

Fra scenen i natt benyttet Minaj anledningen til å «ta igjen» mot Miley:

Lurte produsentene «Og nå, tilbake til bitchen som har hatt mye å si om meg i media de siste dagene», sa hun ifølge People, da hun skulle introdusere programlederen.

Lyden fra mikrofonen ble så brutt, før Cyrus slo tilbake:

«Hei, vi er alle i samme bransje. Vi gjør alle intervjuer», sa hun.

Og når vi er inne på Miley Cyrus - i natt lurte hun for øvrig produsentene og de strenge sensurbetingelser, da hun klarte å snike fram en pupp i beste sendetid (se video under).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media