Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin Bieber har kunngjort at han gir seg som artist

Ga radioverten hakeslepp på direkten.

GIR SEG: Justin Bieber annonserte på direkten at han vil ta en pause fra rampelyset. Han er også usikker på om han kommer tilbake i bransjen. Foto: Stella Pictures
GIR SEG: Justin Bieber annonserte på direkten at han vil ta en pause fra rampelyset. Han er også usikker på om han kommer tilbake i bransjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Verdensstjerna Justin Bieber (19) har solgt flere millioner plater på verdensbasis, og har en fanskare som de fleste musikere bare kan drømme om.

Om få dager slipper ungpikeidolet sitt nyeste album «Journals», og forteller i samme slengen at han gir seg med musikken, hvor dette også kan bli permanent.

- Etter albumslipp, så skal jeg faktisk trekke meg tilbake. Jeg pensjonerer meg, sa Justin Bieber under et intervju med radiostasjonen Power 106 i LA på tirsdag, ifølge Daily Mail.   Sjokkert gisp Radioverten Kurt Alexander reagerte med vantro og sa «hva?!», før man deretter kunne de andre i studioet komme med sjokkerte gisp, ifølge avisa.

- Jeg har lyst til å vokse som artist, ta et steg bort fra rampelyset og la musikken min modne, fortsatte Bieber.

Hvorvidt han han faktisk gir seg, er usikkert. Det er heller ikke kjent hvor lenge hans eventuelle pause vil vare.
Bordell og smugling De siste månedene har imidlertid vært litt av en berg-og-dal-bane for artisten.

Ikke bare har han blitt avbildet på vei ut fra et bordell og fått kjeft for å vanære det argentinske flagget, han skylder også tyske myndigheter 70 000 kroner for å ha prøvd å smugle inn apen sin «Mally» i landet.

Da han tidligere denne måneden slapp et klipp fra musikkvideoen til låta «All That Matters», raste fansen mot ham. Med denne nyheten blir trolig fansen ikke noe blidere.