BOARDINGKORTET: Justin Bieber har reist fra Los Angeles, via London, til Oslo. Som det som skal være boardingpasset hans forteller, reiste han på business class. Foto: Privat
BOARDINGKORTET: Justin Bieber har reist fra Los Angeles, via London, til Oslo. Som det som skal være boardingpasset hans forteller, reiste han på business class. Foto: PrivatVis mer

Justin Bieber har landet på Gardermoen - tar med seg dobbeltgjenger

Reiste med rutefly via London.

(Dagbladet): Etter mange timer med spenning hos ungpiker landet over, har Justin Bieber (18) kommet til Norge. Han kom ifølge Dagbladets opplysninger med rutefly fra London og landet på Gardermoen, litt forsinka, klokken 16.54.

Etter det Dagbladet kjenner til har han med seg en såkalt «decoy», en dobbeltgjenger, som skal avlede oppmerksomheten fra ham og kjøre til et annet hotell enn der den virkelige Justin Bieber skal bo under Oslo-oppholdet.

Hadde vindusplass Dagbladet har fått tilgang på det som skal være et bilde av boardingpasset til superstjerna. Det viser at 18-åringen hadde vindusplass på rad tre og reiste med Club Europes «Sapphire»-program.

Ellers kan Dagbladet nevne som en kuriositet at også Ozzy Osbourne og rapartisten Pitbull har landet på Gardermoen i dag under Bieber-sirkusen - uten å bli lagt merke til.

Flere hundre ungdommer hadde møtt opp på Gardermoen i håp om å få et glimt av sitt store idol. En jentegjeng Dagbladet var i kontakt med fortalte at de hadde overnattet på flyplassen og skulket skolen i dag for å være til stede da Bieber ankom.

HYSTERI: Det har vært fullt kaos på Gardermoen i dag Tone Dahl ved Garedermoen flyplass måtte roe ned fansen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

- Det er ganske kaotiske tilstander her, forteller flyplassansatt Tone Dahl til Dagbladet.

Men sannsynligvis fikk de nok aldri det etterlengtede synet av ham.

Dahl opplyste både dem og Dagbladet om at Bieber ikke ville komme ut av hovedutgangen, men geleides ut et annet sted som ville bli hemmeligholdt.

«Bieber has left the building» Hundrevis av «beliebere» ga fortsatt ikke opp håpet, og fortsatte å skrike og synge til klokka ble 17.10, og det gjennom ropert ble opplyst at «Bieber has left the building».

Tidligere i dag sprakk nyheten om at det kanadiske ungpikeidolet skal holde en hemmelig konsert i området ved Operaen i morgen.

HJERTEKNUSER: Justin Bieber. Foto: Scanpix Vis mer

- Vi har fått meldt inn i vår aktivitetskalender at det skal være et show med Justin Bieber på Oslo S eller Operaen mellom 16 og 18. Vi vet foreløpig ikke noe mer om dette, og det er heller ikke bekreftet. Det står et spørsmålstegn bak meldinga i kalenderen, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Bieber-konsert i morgen Operaen vil verken bekrefte eller avkrefte at tenåringsidolet skal holde konsert der, men lydselskapet Sentrum Lyd AS bekrefter ovenfor Dagbladet at de skal levere scene til arrangementet.

- Det stemmer at vi skal levere scene til et Bieber-arrangement i morgen. Mer enn det kan jeg ikke si, sier Tom Roger Veslum i Sentrum Lyd til Dagbladet.

I forrige uke annonserte plateselskapet hans, Universal, at de ble nødt til å se seg rundt etter et annet sted å holde konserten enn på Operataket, slik som de først hadde planlagt. Grunnen var at det krasjet med konserten regjeringen skal holde til ære for kongeparet.

«Vi har jobbet ekstremt hardt i kulissene for å få på plass en konsert med Justin på Operataket I Oslo, og hadde håpet å komme med noen skikkelig gode nyheter til dere i dag. Dessverre har vår søknad blitt avslått på grunn av prøver ifbm Kongeparets jubileumsfeiring på Operaen den 31. :( », skrev Universal på sine Facebook-sider.

BELIEBERE: Denne jentegjengen hadde overnattet på Gardermoen og droppet å gå på skolen i dag i håp om å få et glimt av sitt store idol, Justin Bieber. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
HYLENDE JENTER: Med ropert og en hærskare med sikkerhetsvakter holdt Tone Dahl ved OSL Gardermoen hylende ungjenter bak sperringene. Foto: Anders Grønneberg Vis mer