HERSKAPELIG: Her har Justin Bieber vært innkvartert i helga, hos Europris-arving Dag Høili. Foto: Andreas Fadum 
HERSKAPELIG: Her har Justin Bieber vært innkvartert i helga, hos Europris-arving Dag Høili. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Her bor Justin Bieber i hemmelighet:

Justin Bieber innlosjert i 66-millionersvillaen til Europris-arving

Forsøkte å lure alle hos finanskjendis i et av Norges mest eksklusive strøk.

NESØYA (Dagbladet): Mens fans og presse har vært på leting etter Justin Bieber i helga, har superstjerna selv i stor grad unngått søkelyset.

Sikkerhetsoppbudet rundt stjerna har vært enormt, og Biebers bosted har vært en av årets strengest bevoktede kjendishemmeligheter her til lands.

Men mens alle har jaktet med lykt og lupe rundt hoteller som The Thief og Holmenkollen Park Hotell, steder hvor Bieber tidligere har bodd, har hovedpersonen selv nytt sjølufta ved en fasjonabel villa et godt stykke utenfor Oslo sentrum.

På strandeiendom

Dagbladet kan nemlig nå avsløre at Justin Bieber valgte å gjemme seg på Europris-arving Dag Høilis strandeiendom på Nesøya i Asker.

GOD FOR  OVER 100 MILLIONER: Dag Høili. Foto: Geir A. Carlsson/ Se og Hør 
GOD FOR  OVER 100 MILLIONER: Dag Høili. Foto: Geir A. Carlsson/ Se og Hør  Vis mer

Omringet av digre villaer, i et av Norges mest eksklusive strøk, har han vært godt skjermet fra omgivelsene.

Dagbladet fikk imidlertid et glimt av den skandaleombruste superstjerna da han klokka 23.05 fredag kveld ankom bostedet etter konserten i Telenor Arena.

Bieber ble kjørt i en Mercedes S500, med to følgebiler i kortesjen, og prøvde å skjule seg bak en genser da han kjørte forbi Dagbladets duo.

Og villaen han bor i under norgesbesøket, er ikke hvilken som helst.

GJEMSEL: Justin Bieber ble kjørt hjem til Europris-arvingens hus etter konserten på Telenor Arena i går. Han forsøkte å gjemme seg bak en genser. Foto: Marius Gulliksrud
GJEMSEL: Justin Bieber ble kjørt hjem til Europris-arvingens hus etter konserten på Telenor Arena i går. Han forsøkte å gjemme seg bak en genser. Foto: Marius Gulliksrud

Vis mer

Den tilhører Dag Høili, sønnen til Europris-gründer Terje Høili. Da familien i 2012 solgte seg ut av det som er Norges største billigkjede, var gevinsten på over to milliarder kroner, ifølge Nettavisen.

Egen båtplass

Det samme året kjøpte Dag Høili den 1,5 mål store eiendommen i Sundveien på Nesøya av søsteren Maria Høili for 45 millioner kroner.

Der har Bieber kost seg med 33 meter privat strandlinje og egen båtplass. Den arkitekttegnede villaen på 690 kvadratmeter, designet av Finn Sandmæl, har også egen bar, treningsrom, svømmebasseng, boblebad og garasje med plass til fire biler.

I det største soverommet, hvor Bieber selv mest sannsynlig holder hoff, har han en egen veranda med utsikt over Oslofjorden.

FESTER I OSLO: Etter konserten i Telenor Arena dro Justin Bieber på et utested på Solli plass i Oslo. Video: Snapchat/ Andrea Vassbrekke / Inga Hanstveit / Dagbladet Vis mer

Men det var ikke hele tiden meninga at Bieber skulle velge eiendommen til den norske finanskjendisen. Dagbladet vet at et hus på Gåsøya også var vurdert, men til slutt forkastet på grunn av sikkerhetshensyn.

Eiendommen Bieber bor på er for tiden til salgs, med en prislapp på 66 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv.

Høili hadde i 2014 en ligningsformue på 102 millioner kroner, og var tidligere med i TV3-realitysåpen «Norges rike».

Det har ikke lyktes Dagbladet i å komme i kontakt med verken Dag Høili eller kona Kristine Saltvold Høili.

På fest

Bieber holdt fredag kveld den første av to konserter på Telenor Arena. Seinere på natta ble 22-åringen observert på utestedet BAR Tjuvholmen sammen med noen av danserne sine. Etter kort tid dro han videre til utestedet Sirkus på Solli plass.

Heller ikke her ble Bieber værende lenge, da utestedet var opplyst og alle gjestene begynte å fotografere ham.

Kanskje hadde superstjerna fått nok av alkohol og festing allerede etter konserten. Dagbladet fikk i går tilgang til Justin Biebers raider med krav til hva han ville ha bak scenen, hvor tequila-flasker til tusenlapper var ett av kravene.