Høyreskoen til Justin Bieber selges dyrt:

Justin Bieber kastet sko fra scenen. Nå selges den for 100 000 kroner

Det blir trolig en god sommerbonus for personen som selger skoen til superstjerna.

KONSERTSKO: Justin Bieber skal ha kastet en sko mot publikum i Frankfurt nylig. Nå selges konsertskoen for en høy sum. Her avbildet under en tidligere opptreden på NBC-programmet «Today» i New York. Foto: NTB Scanpix
KONSERTSKO: Justin Bieber skal ha kastet en sko mot publikum i Frankfurt nylig. Nå selges konsertskoen for en høy sum. Her avbildet under en tidligere opptreden på NBC-programmet «Today» i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i juni stoppet superstjerna Justin Bieber innom «Den store sommerfesten» i Stavanger, der han blant annet kjørte motocross.

Forrige uke tok 23-åringen med seg hitparaden til den tyske storbyen Frankfurt. Under konserten fikk fansen seg en overraskelse, da han plutselig tok av seg på beina.

«Love Yourself»-sangeren kippet av seg skoene, før han så kastet dem ut i folkehavet. Dermed var det noen som fikk med seg en uvanlig suvenir hjem fra showet.

Det er foreløpig ukjent hvorfor Justin Bieber kvittet seg med skoene, men han skal ha ikke blitt provosert av fansen - slik han ble i Oslo.

Selges til høystbydende

Fottøyet landet i to forskjellige hender, og den ene publikummeren har sett sitt snitt til å tjene inn en sommerbonus. Høyreskoen har nemlig blitt lagt ut for salg på Ebay - til skyhøy pris.

Det er nå budrunde på skoen til Justin Bieber. I skrivende stund ligger høyeste bud på 10 800 euro, som tilsvarer i overkant av 100 000 norske kroner.

Ifølge Complex er skoparet av typen Yeezy Boost 350 V2, som er en del av rapperen Kanye Wests skolinje for Adidas.

Skoen har også fått sin egen Instagram-bruker. Under brukernavnet @theleftyeezy publiseres flere bilder av skoen. Profilen har i løpet av få dager vokst med over 10 000 følgere.

Bygget ut

Dette er ikke første gang at det kastes fottøy under verdensturneen til Justin Bieber. Da han gjestet Summerburst-festivalen i Sverige nylig, kastet en sint publikummer en sko mot ham.

Artisten klarte å dukke unna, før han sa: «vær så snill og ikke kast ting på meg».

Bakgrunnen for skokastingen skal ha vært at Justin Bieber nektet å synge sin siste hit, «Despacito».

- Jeg kan ikke fremføre «Despacito» fordi jeg ikke kan den. Jeg kan ikke sangen, skal ha han sagt ifølge IBT.

Remiksen av Daddy Yankee og Luis Fonsis sin låt har toppet hitlistene, uten at den kanadiske 23-åringen har fått øvd den inn i konsertformat.

Bieber skal ha innrømmet fra scenen at han ikke kunne teksten, som har refreng på spansk. Biebers motvilje mot å spille «Despacito» skal skyldes at han glemte ordene under en fremføring i New York nylig.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer