Høyreskoen til Justin Bieber selges dyrt:

Justin Bieber kastet sko fra scenen. Nå selges den for 100 000 kroner

Det blir trolig en god sommerbonus for personen som selger skoen til superstjerna.

KONSERTSKO: Justin Bieber skal ha kastet en sko mot publikum i Frankfurt nylig. Nå selges konsertskoen for en høy sum. Her avbildet under en tidligere opptreden på NBC-programmet «Today» i New York. Foto: NTB Scanpix
KONSERTSKO: Justin Bieber skal ha kastet en sko mot publikum i Frankfurt nylig. Nå selges konsertskoen for en høy sum. Her avbildet under en tidligere opptreden på NBC-programmet «Today» i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i juni stoppet superstjerna Justin Bieber innom «Den store sommerfesten» i Stavanger, der han blant annet kjørte motocross.

Forrige uke tok 23-åringen med seg hitparaden til den tyske storbyen Frankfurt. Under konserten fikk fansen seg en overraskelse, da han plutselig tok av seg på beina.

«Love Yourself»-sangeren kippet av seg skoene, før han så kastet dem ut i folkehavet. Dermed var det noen som fikk med seg en uvanlig suvenir hjem fra showet.

Det er foreløpig ukjent hvorfor Justin Bieber kvittet seg med skoene, men han skal ha ikke blitt provosert av fansen - slik han ble i Oslo.

Selges til høystbydende

Fottøyet landet i to forskjellige hender, og den ene publikummeren har sett sitt snitt til å tjene inn en sommerbonus. Høyreskoen har nemlig blitt lagt ut for salg på Ebay - til skyhøy pris.

Det er nå budrunde på skoen til Justin Bieber. I skrivende stund ligger høyeste bud på 10 800 euro, som tilsvarer i overkant av 100 000 norske kroner.

Ifølge Complex er skoparet av typen Yeezy Boost 350 V2, som er en del av rapperen Kanye Wests skolinje for Adidas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer