Justin Bieber saksøkt for å ha slått livvakten

Skal ha slått ham gjentatte ganger i brystet.

SAKSØKT: Popstjerna Justin Bieber har ikke hatt en lett start på det nye året. Nå blir han saksøkt for å ha slått livvakten. Foto: Stella Pictures.
SAKSØKT: Popstjerna Justin Bieber har ikke hatt en lett start på det nye året. Nå blir han saksøkt for å ha slått livvakten. Foto: Stella Pictures.Vis mer

(Dagbladet): Justin Bieber er saksøkt av sin tidligere livvakt, Moshe Benabou. Han hevder at superstjernen gjentatte ganger skal ha slått ham under en konfrontasjon i oktober.

Livvakten krever oppreisning på 420 000 dollar av Bieber, skriver FoxNews - noe som tilsvarer 2 345 322 kroner.

Ifølge søksmålet skal superstjernen ha slått livvakten flere ganger i brystet. Biebers reaksjon skal ha blitt utløst av at de to var uenige om hvordan de skulle takle adferden til en av medlemmene i Bieber-teamet.

Advokat på saken Etter hendelsen fikk Benabou sparken. Nå krever han å få utbetalt manglende lønn og overtid fra tiden han jobbet som Biebers livvakt mellom mars 2011 og oktober 2012.

- I nesten to år viet Benabou livet sitt for å sikre Biebers sikkerhet, skriver Benabous advokat, Ilan Heim Anson i en uttalelse. Benabou fortjener, som enhver ansatt å bli behandlet med respekt. Dessverre er han ikke blitt det, skriver advokaten.

Bieber har ikke hatt den letteste starten på det nye året. I helgen publiserte nettstedet TMZ bilder av Bieber der det ser ut som han røyker marijuana.

Tøff start Fansen responderte med en selvskader-kampanje for å få ham til å slutte. Hashtaggen #cut4bieber ble raskt stor blant Twitter-fansen til Justin Bieber.

Bildene kom uken etter at paparazzifotografen Chris Guerra (29) ble påkjørt og drept mens han prøvde å fotografere superstjernens Ferrari.

Foreløpig har ikke «Baby»-sangeren kommentert bildene, men han har twitret at han fortsatt lærer: - Jeg vil aldri skuffe dere, twitret han.