PÅ OPERAEN: Justin Bieber skal holde konsert i området rundt Operaen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix
PÅ OPERAEN: Justin Bieber skal holde konsert i området rundt Operaen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Justin Bieber skal holde konsert ved Operaen

Det melder Oslo-politiet.

(Dagbladet): Det har vært ekstremt mye hemmelighold rundt hva tenåringsidolet Justin Bieber (18) skal foreta seg når han kommer til Oslo.

Oslo-politiet har fått melding om at Justin Bieber skal holde konsert i området ved Operaen i morgen.

- Vi har fått meldt inn i vår aktivitetskalender at det skal være et show med Justin Bieber på Oslo S eller Operaen mellom 16 og 18. Vi vet foreløpig ikke noe mer om dette, og det er heller ikke bekreftet. Det står et spørsmålstegn bak meldinga i kalenderen, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Operaen vil verken bekrefte eller avkrefte at tenåringsidolet skal holde konsert der, men lydselskapet Sentrum Lyd AS bekrefter ovenfor Dagbladet at de skal levere scene til arrangementet.

- Det stemmer at vi skal levere scene til et Bieber-arrangement i morgen. Mer enn det kan jeg ikke si, sier Tom Roger Veslum i Sentrum Lyd til Dagbladet.

I forrige uke annonserte plateselskapet hans, Universal, at de ble nødt til å se seg rundt etter et annet sted å holde konserten enn på Operataket, slik som de først hadde planlagt. Grunnen var at det krasjet med konserten regjeringen skal holde til ære for kongeparet.

«Vi har jobbet ekstremt hardt i kulissene for å få på plass en konsert med Justin på Operataket I Oslo, og hadde håpet å komme med noen skikkelig gode nyheter til dere i dag. Dessverre har vår søknad blitt avslått på grunn av prøver ifbm Kongeparets jubileumsfeiring på Operaen den 31. :( », skrev Universal på sine Facebook-sider.