Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Justin Bieber tar seg bare en etterlengtet pause

Biebers manager mener avskjeden var en spøk.

Tirsdag ga Justin Bieber (19) radioverten i Power 106 i LA og en hel verden hakeslepp på direkten da han kunngjorde sin avskjed til artistkarrieren.

Nå fastholder superstjernens manager, Scott Scooter Braun, at det hele bare er en spøk.

- Justin sa allerede to minutter etter showet at kunngjøringen ikke var ment seriøst, forteller Braun under gårsdagens premiere på film nummer to i rekken av Bieberfilmer.

Han forteller videre at Bieber behøver en pause, etter å ha jobbet i ett helt siden tolvårsalderen.

- Justin vil bruke neste år til å slappe av og hente nye krefter før han fortsetter artistkarrieren, sier manageren.

Fansen vil støtte ham uansett hva som skjer I går hadde den andre dokumentarfilmen, om de siste årene av det unge talentets liv, premiere og tårevåte fans hadde stilt seg opp for å se sitt store idol.

Scott Scooter Braun som er manager for Justin Bieber (19), forklarer bort Biebers avskjedstale i videoen over. Foto: Reuters
Scott Scooter Braun som er manager for Justin Bieber (19), forklarer bort Biebers avskjedstale i videoen over. Foto: Reuters Vis mer

- Vi kommer til å stille opp for ham uansett hva som skjer. Vi står alltid ved Justins side og skal støtte ham selv om han slutter som artist, forteller en av de mange trofaste «Belieberne», Vanessa Rivera, fra Los Angeles.

- Vi har alltids musikken som vi kan høre på om og om igjen selv om han skulle slutte, forteller et annet fan i videoen over.

Radiointervjuet på tirsdag er ikke det eneste som har skapt oppstandelse for den unge stjernen den siste tiden.

De siste månedene har vært litt av en berg-og-dal-bane for Justin Bieber. Ikke bare har han blitt avbildet på vei ut fra et bordell og fått kjeft for å vanære det argentinske flagget, hans skylder også tyske myndigheter 70 000 kroner for å ha prøvd å smugle inn apen sin «Mally» i landet. 

Da han tidligere denne måneden slapp et klipp fra musikkvideoen til låta «All That Matters», raste fansen mot han og med denne nyheten ble trolig fansen ikke noe blidere.

I filmen tar hann oppgjør med rykter og forsøker reparere ryktet sitt.

Biebers støttespiller og gode venn Usher, har sitt å si om stjernens påståtte karriereslutt i filmen over. Foto: Reuters
Biebers støttespiller og gode venn Usher, har sitt å si om stjernens påståtte karriereslutt i filmen over. Foto: Reuters Vis mer