TILBUDT ROLLE: Justin Bieber har blitt tilbudt rolle i filmen basert på bestselgeren «Fifty Shades of Grey». Foto: Stella pictures
TILBUDT ROLLE: Justin Bieber har blitt tilbudt rolle i filmen basert på bestselgeren «Fifty Shades of Grey». Foto: Stella picturesVis mer

- Justin Bieber tilbudt rolle i «Fifty Shades»

Tenåringsidolet forsnakket seg under talkshow.

(Dagbladet): Den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey» har toppet bestselger-lister verden over og forfatteren E.L James er på alles lepper om dagen.

Etter at det ble kjent at romansuksessen om unge Anastacia og søkkrike Christian Grey, som har et S&M-rom fullt med pisker, håndjern og masker, skulle gjøres om til film, har det vært mye spekulasjoner rundt hvem som får rollen som Christian Grey.

Selv kunne forfatteren tenkt seg en ung Robert Redford eller Paul Newman i rollen.

Forsnakket seg Nå avslører tenåringsidolet Justin Bieber (18) at han har blitt tilbudt en rolle i den kommende sexfilmen.

Forsnakkelsen kom i et intervju med den britiske talkshowkongen Jonathan Ross, etter at Ross slo av en spøk om at det var suksessromanen som var bakgrunnen for hysteriet hos Bieber-fansen.

- De spurte faktisk om jeg ville være med i filmen, svarte Justin Bieber på spøken, ifølge Examiner.

«Baby»-stjerna som fikk tenåringsjentene til å gå over styr da han besøkte Norge i mai, utdypet ikke ytterligere om det var rollen som Christian Grey han ble tilbudt.