Her er Justin Biebers krav bak scenen på Telenor Arena :

Justin Biebers norske rider: Tequila til tusen­lapper og godterinekt

Koser seg backstage.

HER ER RIDEREN: Justin Bieber spiller i helga på Telenor Arena. Dagbladet har fått tilgang til rideren hans, som er lista over alt han skal ha bak scenen. Foto: NTB scanpix 
HER ER RIDEREN: Justin Bieber spiller i helga på Telenor Arena. Dagbladet har fått tilgang til rideren hans, som er lista over alt han skal ha bak scenen. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det finnes mange ville historier der ute i verden om rockeband, soloartister og divaer med høye krav til hvordan backstage-området og garderoben skal være i forkant av og etter en konsert.

Beyoncé krever rødt toalettpapir og sugerør av titan, mens artistene i Van Halen i sin tid krevde en tube med glidemiddel bak scenen.

Lista med krav blir omtalt som en rider, og noen artister er mer notoriske enn andre. I kveld og lørdag kveld gjester Justin Bieber Oslo, og skal spille for tusenvis av energiske fans.

Dagbladet har fått tilgang til artistens rider, og Bieber har noen helt spesielle krav i forkant av de to konsertene.

Godtestopp

Det første en kan notere seg er 22-åringens strenge møbelvalg. Bak scenen krever han nemlig å ha et stort kjøleskap, tre kaffebord, en kleshenger og et stort speil.

Dessuten vil popidolet helst ha åtte støpsler, fire lamper og Internett tilgjengelig.

Biebers mest spesielle krav på møbelfronten beskrives på rideren som «en komfortabel loveseat». Dette kan oversettes til en toseters sofa.

Likevel er det hva Bieber ønsker å spise som kanskje er listas artigste del. Nederst står nemlig følgende tekst:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.