PÅ VEI TIL OSLO: Justin Bieber er på turné, og danserne hans er allerede på vei til Oslo. . Foto: Jordan Strauss/ NTB Scanpix.
PÅ VEI TIL OSLO: Justin Bieber er på turné, og danserne hans er allerede på vei til Oslo. . Foto: Jordan Strauss/ NTB Scanpix.Vis mer

Justin Biebers norske danser på vei til Oslo

- Jeg kommer hjem!

(Dagbladet): Fredag er det duket for Bieber-feber da Justin Bieber igjen gjester Oslo på sin «Purpose tour».

Det alle lurer på er selvfølgelig når superstjerna selv ankommer Oslo, men allerede nå har det kommet informasjon om at danserne hans er på vei i buss fra Paris til Oslo.

Nordmann om bord

Med i danse-crewet til Bieber er norske Mona Berntsen. Hun skriver på sin instagramkonto at hun gleder seg til å komme til hjemlandet.

- Oslo neste - Jeg kommer hjem! skriver en tydelig glad Berntsen på sin instagramkonto.

Første gang Berntsen danset for Bieber var i musikkvideoen til sangen «Eenie Meenie» fra 2010. Siden det har nordmannen danset for flere store stjerner, og hun var også med på Justin Biebers forrige turné til Norge.

- Skrur på en bryter

DANSER: Med i danse-crewet til Bieber er norske Mona Berntsen. Hun skriver på sin instagramkonto at hun gleder seg til å komme til hjemlandet.
 Foto Privat
DANSER: Med i danse-crewet til Bieber er norske Mona Berntsen. Hun skriver på sin instagramkonto at hun gleder seg til å komme til hjemlandet. Foto Privat

Vis mer

26 år gamle Berntsen kommer opprinnelig fra Bærum, og har jobbet fulltid som danser siden hun var 15 år gammel. De siste årene har hun vært bosatt i Los Angeles.

Berntsen fikk for alvor fart på dansekarrieren da hun vant den skandinaviske versjonen av dansekonkurransen «So you think you can dance» i 2008, og var en av Justin Timberlakes dansere under MTV Video Music Awards i New York i 2013.

I et intervju med Dagbladet i fjor innrømmet Berntsen at hun er nervøs bak scenen når hun skal danse for hundrevis av seere på TV, eller foran et ellevilt publikum på konsert.

- Uansett hvor nervøs jeg alltid er, er det likevel som å skru på en bryter når jeg kommer ut i lyset på scenen. En frihetsfølelse. Der føler jeg meg hjemme, sa hun da.