<p>FIKK HUNDEKJEFT: Skuespiller Kaley Cuoco ble refset da hun publiserte et bilde av hundene sine som satt på det amerikanske flagget. Tirsdag fjernet hun bildet fra Instagram-kontoen sin, og publiserte et nytt innlegg der hun la seg langflat. Her fotografert i en annen sammenheng. Foto: Xavier Collin / Splash / NTB Scanpix
</p>

FIKK HUNDEKJEFT: Skuespiller Kaley Cuoco ble refset da hun publiserte et bilde av hundene sine som satt på det amerikanske flagget. Tirsdag fjernet hun bildet fra Instagram-kontoen sin, og publiserte et nytt innlegg der hun la seg langflat. Her fotografert i en annen sammenheng. Foto: Xavier Collin / Splash / NTB Scanpix

Vis mer

Kaley Cuoco fikk kjeft etter hundeblemme

Hollywood-stjerna legger seg langflat etter å ha publisert et bilde av hundene sine som sitter på det amerikanske flagget.

(Dagbladet): At amerikanere generelt er mer patriotiske enn de fleste av oss hersker det liten tvil om.

Det fikk «The Big Bang Theory»-stjerna Kaley Cuoco (30) erfare nylig, da hun publiserte et bilde av sine tre hunder på Instagram på USAs nasjonaldag 4. juli.

Bildet var ifølge Cuoco tatt av en hundepasser, da skuespilleren selv var utenbys, melder Fox News.

For å markere den store dagen var hundene iført hver sitt «flaggskjerf» med stjerner og striper på.

I tillegg satt to av hundene på det amerikanske flagget.

Legger seg langflat

Det fikk flere patrioter til å reise bust og kritisere Cuoco for flaggskjending, skriver Fox News.

Den profilerte dyreforkjemperen valgte tirsdag å fjerne bildet fra Facebook, og erstattet det samme dag med et bilde av det amerikanske flagget formet som et hjerte - sammen med en lengre tekst der hun legger seg langflat og beklager kontroversen bildet har skapt:

«Først av alt, vær klar over at jeg har den største respekt for landet mitt.» skriver Cuoco.

I Instagram-teksten omtaler hun det som en «feil» å publisere bildet av hundene som poserte på det amerikanske flagget, og beklager overfor dem som føler seg støtt.

- Ikke perfekt

Samtidig erkjenner hun at det å leve et liv i offentligheten kan være ekstremt utfordrende:

«Hver eneste feil og ufullkommenhet blir forsterket. Jeg er ikke perfekt. Jeg er en stolt amerikaner, i dag, i morgen, alltid.»

Cuoco er mest kjent for rollen som Penny i den populære komiserien «The Big Bang Theory».

Hun og tennisstjerna Ryan Sweeting forlovet seg i 2013, etter å ha vært et offentlig par i kun tre måneder, og giftet seg nyttårsaften samme år.

I fjor vår slo de tilbake mot bruddrykter, men et halvt år senere var skilsmissen et faktum.

«TRUMP-HÅR»: En hund kalt Him-Is-A-Boo fra Idaho, USA, er med i konkurransen om å bli kåret til verdens styggeste hund. Eieren håper at håret vil sikre en førsteplass. Video: CNN Vis mer
TRØSTES: Den nyopererte valpen Meesha er redd i det hun begynner å våkne fra narkose. Veterinær Dennis Moses ved BARCS dyremottak i Baltimore, USA, gjør alt han kan for å trøste henne. Video: BARCS Animal Shelter Vis mer