- Kall meg Caitlyn

Bruce Jenner stiller opp på Vanity Fair-forsida.

SNAKKET UT: Bruce Jenner snakket tidligere i år ut om operasjonen på ABC. 
Foto: ABC / XPOSUREPHOTOS.COM / NTB SCANPIX
SNAKKET UT: Bruce Jenner snakket tidligere i år ut om operasjonen på ABC. Foto: ABC / XPOSUREPHOTOS.COM / NTB SCANPIXVis mer

Mannen bak årets mest omtalte kjønnsskifteoperasjon, Bruce Jenner, er blitt til kvinnen Caitlyn Jenner.

I den kommende utgaven av Vanity Fair viser hun seg i all sin kvinnelighet på coveret.

- Jeg er så lei av å lyve, sa Jenner da han kommenterte selv ryktene sent til april i et personlig intervju med journalisten Diane Sawyer.

Siden januar i år har det blitt spekulert i om tidligere OL-vinner og reality-stjerne Bruce Jenner (65) skulle bli kvinne.

Til Vanity Fair sier hun: «Kall meg Caitlyn».

Over 70 000 følgere På den ferske Instagram-profilen har Caitlyn Jenner allerede fått 71 000 følgere.

Fotografen som har tatt coverboldet, er legendariske Annie Leibovitz. Hun er kjent for sine mange bilder i magasinet Rolling Stone, og har fotografert en rekke av verdens aller største kjendiser, skuespillere og rockartister.

Vainty Fair opplyser at bildene er tatt hjemme hos Jenner. Magasient er ikke i salg før om en måned.

- Macho-mann Det mye omtalte intervjuet Bruce Jenner (65) har gjort med programleder Diane Sawyer ble sendt på amerikansk TV i slutten av april.

- Folk ser på meg annerledes. De ser på meg som en macho-mann. Men den kvinnelige siden er en del av meg. Det er den jeg er. Jeg ble ikke født sånn, jeg har alle de mannlige delene. Vi er annerledes, men vi identifiserer oss som kvinner. Det er vanskelig for meg å si fordi jeg ikke vil skuffe noen, sa han i intervjuet.

Etterpå ble han hyllet i sosiale medier.

Både barna, stebarna og eks-kona har kommentert den svært offentlige kjønnsskifte-bekreftelsen.

«Kjærlighet er å ha motet til å være den mest ekte, beste versjonen av deg selv. Bruce er kjærlighet. Jeg er glad i deg, Bruce. #StoltDatter», skrev stedattera Kim Kardashian under et bilde av seg selv og stefaren.

Avslørt i kjole Jenner avslørte for øvrig under intervjuet at stedattera tok ham på fersken mens han prøvde en kjole for flere år siden.

Lillesøster Khloé Kardashian berømmer stefarens mot: «Har nettopp sett ferdig #BruceJennerIntervjuet med familen. Jeg er så stolt av deg, Bruzer! Pappaer er virkelig helter».

Det var ikke bare familien som hyllet Bruce Jenner. Stjerner som Lady Gaga, Ariana Grande, Miley Cyrus, Ellen DeGeneres, Sam Smith, Jimmi Fallon og Oprah Winfrey kastet seg også på ballen.

«Bruce Jenner er et vakkert og modig menneske. Jeg sender ham masse kjærlighet. I dag har han reddet liv og», skrev Ellen DeGeneres på Twitter.