Tidligere venninne om Melania:

- Kaller Ivanka for «slange»

Forholdet mellom den avtroppende førstedamen og ektemannens barn, skal være iskaldt.

KJØLIG: Melania Trumps tidligere venninne mener forholdet til førstedamen og Trumps datter Ivanka er iskaldt. Foto: NTB
KJØLIG: Melania Trumps tidligere venninne mener forholdet til førstedamen og Trumps datter Ivanka er iskaldt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

President Donald Trump (74) har bare en måned på å gjøre sine siste runder i Det hvite hus, før han må overlate nøkkelen til påtroppende president Joe Biden (78).

Hans fire år som president har imidlertid rettet hele verdens øyne mot ham, og familien hans har til tider fått like mye oppmerksomhet.

Både Melania Trump (50) og Ivanka Trump (39) har hatt sentrale roller i administrasjonen, som henholdsvis førstedame og rådgiver for presidenten.

- Stjal pliktene

En skulle tro at det å drive verdens mektigste land krever et godt samarbeid, men Melanias tidligere venninne og fortrolige, Stephanie Winston Wolkoff, kommer nå med oppsiktsvekkende uttalelser om forholdet mellom presidentens nærmeste.

Det gjør hun i Daily Beast, hvor hun hevder at Melania og Donald Trumps datter fra sitt første ekteskap har et svært kjølig forhold til hverandre.

Wolkoff var i 15 år tett på Melania, men fikk i 2017 sparken som hennes rådgiver.

Tidligere i år kom hun med boka «Melania og meg», hvor hun ikke var nådig mot sin tidligere venninne. Det er imidlertid Trumps datter, som han har med sin ekskone Ivana Trump, som nå får gjennomgå mest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer