«Sommerhytta»:

- Kan bli skarp i tonen

Et av årets par har tilsynelatende begynt å gå hverandre på nervene.

KRANGLEFANTER? Heldigvis ikke, men Daria Klovholt og Marius Holst støtte på gulvproblemer denne uken. Det førte til at irritasjonen steg. Foto: Espen Solli / TV 2
KRANGLEFANTER? Heldigvis ikke, men Daria Klovholt og Marius Holst støtte på gulvproblemer denne uken. Det førte til at irritasjonen steg. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man skal bygge hytte sammen i ti uker, er det viktig at man er forberedt på at det kan oppstå gnisninger underveis. Det har man nemlig vært vitne til i «Sommerhytta» gjennom flere sesonger.

Denne uka skal deltakerne bygge soverom, noe som byr på diverse utfordringer for flere. For kjæresteparet Daria Klovholt (25) og Marius Holst (26), var det spesielt gulvet som bydde på problemer.

Når gulvet ikke legger seg slik man ønsker, er det heller ikke rart at man kjenner på frustrasjon. Da er det igjen naturlig at man kan gå hverandre litt på nervene.

- Daria og jeg er gode på å kommunisere under gode forhold, men når blodsukkeret går ned, og tida er knapp, har vi absolutt muligheter til å forbedre oss, innrømmer Marius i episoden.

- Ikke mange krangler

Klovholt forklarer at hun godt merker når kjæresten er sur, ettersom han både blir kortere i kommentarene og at hun må liste seg rundt og være mer forsiktig enn vanlig.

Da Dagbladet møtte Klovholt tidligere i sesongen, innrømmet hun at det generelt gikk fint med paret, men at det selvfølgelig var ganger hvor det ble mer irritasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer