«Harry Potter»:

Kan bli tv-serie

Ifølge flere medier er en tv-serie om «Harry Potter» på trappene.

ET GJENSYN?: Ifølge flere amerikanske medier ønsker HBO å lage en tv-serie om «Harry Potter». Foto: NTB
ET GJENSYN?: Ifølge flere amerikanske medier ønsker HBO å lage en tv-serie om «Harry Potter». Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HBO planlegger å lage en tv-serie om «Harry Potter». Det skriver en rekke amerikanske medier mandag kveld, deriblant Variety. Prosjektet er i en tidlig fase hos strømmetjenesten HBO Max, ifølge magasinet.

Ifølge Hollywood Reporter skal flere toppsjefer i HBO ha vært i møter med aktuelle manusforfattere som kan bidra til å overføre «Harry Potter»-universet til et tv-format.

Utover dette har det ikke kommet noen særlig flere detaljer, og HBO har heller ikke selv bekreftet nyheten.

Den siste tida har det versert en rekke rykter om en mulig serie om «Harry Potter», og nå kan det altså se ut til at planene er reelle. Mange fans vil nok bli svært glade over denne nyheten.

De sju bøkene om «Harry Potter» er blant de mest populære bokseriene gjennom tidene, og har solgt over 500 millioner eksemplarer på verdensbasis, ifølge Variety.

Bøkene - som er ført i pennen av J.K. Rowling (55) - har også blitt overført til filmlerretet - og består av totalt åtte filmer. Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint har blitt verdenskjente skuespillere for sine roller i filmserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer