Kevin Vågenes om «Jul i Blodfjell»-suksessen:

«Kan du bare bruke fem minutter på å spille inn bryllupshilsen som den og den karakteren?»

«Jul i Blodfjell» har virkelig gjort komiker og skuespiller Kevin Vågenes til allemannseie.

POPULÆR: Kevin Vågenes spiller flere karakterer i «Jul i Blodfjell», og har fått stor oppmerksomhet for det. Nå snakker han om fankaoset. Foto: Discovery
POPULÆR: Kevin Vågenes spiller flere karakterer i «Jul i Blodfjell», og har fått stor oppmerksomhet for det. Nå snakker han om fankaoset. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige helg kunne tv-seerne følge avslutningen av den suksessrike julekalenderen «Jul i Blodfjell» på TVNorge, som i løpet av desember måned ble særs populær.

Humor blandet med god, gammeldags krim har benket tusenvis foran skjermen. Det er heller ikke til å stikke under stol at stjernelaget som spiller i serien trolig har noe med saken å gjøre.

Atle Antonsen (48) og Trond Fausa Aurvåg (45) står igjen som et par av ensemblets mer meritterte skuespillere, mens Kevin Vågenes (31) kan sies å være et friskt pust.

Komikeren spilte hele tre ulike karakterer i kalenderen, som spiller opp under populariteten han har fått gjennom serier som «Kollektivet» på TV 2 og «Parterapi» på NRK.

- Knivstikking

Da Dagbladet møtte Kevin Vågenes til en prat like før jul, kunne han fortelle at det har vært overraskende få rare henvendelser eller negative tilbakemeldinger. Én hendelse har imidlertid klistret seg fast hos den blide komikeren.

- I går, på butikken, var det en jente på sikkert åtte år som var med bestemoren i 60-årene. Jeg så at de begynte å hviske og tiske borte ved frukten. Da vi sto i kassa sa bestemoren: «Jeg vil bare si at vi ser på begge to, både barnebarnet mitt og jeg». Det er veldig gøy at en voksen dame og et barnebarn kan se på det sammen, sier han fornøyd, før han retter litt på seg selv:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer