Drew Barrymore:

- Kan gå flere år uten sex

Skuespillerens siste utspill har ført til flere overskrifter.

LAVT LIBIDO: Drew Barrymore avslører at hun ikke har det største behovet for sex. Foto: REUTERS/Phil McCarten/NTB
LAVT LIBIDO: Drew Barrymore avslører at hun ikke har det største behovet for sex. Foto: REUTERS/Phil McCarten/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente skuespilleren Drew Barrymore (47) avslørte nylige pikante detaljer i talkshowet sitt «The Drew Barrymore Show». Det viser seg at sex ikke er en så viktig del av livet hennes. Hun røper at hun kunne gått flere år uten sex.

Barrymore snakket om skuespiller Andrew Garfield (39) som nylig avslørte at han hadde levd i sølibat i seks måneder i forbindelse med en rolle, skriver blant annet Huff Post.

Garfield skulle innta rollen som prest i filmen «Silence» i 2016 og benyttet seg av metodeskuespill. Han valgte da å gå helt inn i rollen og forberedte seg ved å både sulte seg og avstå fra sex. Dette skal imidlertid ikke ha imponert Barrymore nevneverdig.

- Ja, og så? sa 47-åringen i programmet sitt.

UVELKOMMEN GJEST: I det nye programmet «Good Sex» på Discovery+ skal sexinstruktør Caitlyn hjelpe par med å forbedre sexlivet. For Ben og Annie kommer det frem et svært tydelig problem på soverommet. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Flere år uten sex

Ross Matthews (42), som også bidrar til talkshowet, skjøt lattermildt inn:

- Der er overskriften: Drew kan gå seks måneder uten, null problem.

Skuespilleren bestemte seg fort for å rette opp dette, og forklarte at hun kunne gå «flere år» uten sex.

- Hva er galt med meg som gjør at jeg ikke synes seks måneder virker så veldig lenge? spør hun.

Videre berømmer hun de skuespillerne som driver med metodeskuespill, og sier hun forstår at noen ønsker å transformere og virkelig «bli» rollen de spiller.

KOKER: Etter at en bruker delte sin «sex-musikk» på Reddit har en spesiell sang fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

- Jeg har definitivt gjort det selv, som da jeg lagde «Grey Gardens», den filmen hvor jeg spilte den høyt elskede, virkelige kvinnen Edie Beale. Jeg var så nervøs at jeg ikke snakket noe særlig med noen på settet, jeg bare forble i karakteren, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer