Stordalens Halloween-fest:

- Kan gifte meg i denne kjolen

Petter og Gunhild Stordalen inviterte kjendisene til Halloweenfest.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hotellkongen Petter Stordalen (56) og kona Gunhild Stordalen (40) er ikke fremmede for å invitere til heidundrende fester hvor bare fantasien setter grenser. De har tidligere skapt en rekke overskrifter for sine 16. mai-fester, men de siste åra har ekteparet droppet den tradisjonsrike kjendisfesten dagen før nasjonaldagen.

Lørdag har de derimot samlet både kjente og kjære til halloweenfest på Choice HQ Frogner, og i likhet med andre fester ekteparet har invitert til, manglet det ikke på overdådige kostymer denne gangen heller.

Høyre-politiker og tidligere kulturminister Linda Helleland og ektemannen er blant dem som har pyntet seg til kveldens halloweenfest. Til Dagbladet forteller hun at de gleder seg stort.

PLAST: Linda Helleland og ektemannen kom som havfrue og plast. Foto: Andreas Fadum
PLAST: Linda Helleland og ektemannen kom som havfrue og plast. Foto: Andreas Fadum Vis mer

De to hadde valgt et politisk budskap bak kveldens antrekk, med havfrue og plast i havet som tema.

Kom som brud

Nyforlovede Vanessa Rudjord hadde store forventninger til kveldens fest og ankom i brudekjole. Forloveden Jonas Forsang Moksnes satt trygt plassert i en rullestol.

I BRUDEKJOLE: Nyforlovede Vanessa Rudjord ankom i brudekjole til Stordalens Halloweenfest. Foto: Andreas Fadum
I BRUDEKJOLE: Nyforlovede Vanessa Rudjord ankom i brudekjole til Stordalens Halloweenfest. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det er fordi jeg elsker å være brud, forklarte hun.

Rudjord, som blant annet er blogger og tidligere «Costume»-redaktør, kunne nylig avsløre at hun hadde forlovet seg med Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, etter å ha vært kjærester i åtte år. Hun har tidligere vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45).

- For det kan skje noen ulykker med den lange kjolen på dansegulvet?

- Ja, men det er det verdt.

KAPTEIN SABELTANN: Janne Formoe kom, passende nok som Kaptein Sabeltann. Foto: Andreas Fadum
KAPTEIN SABELTANN: Janne Formoe kom, passende nok som Kaptein Sabeltann. Foto: Andreas Fadum Vis mer

På spørsmål fra Dagbladet om det er denne kjolen hun kommer til stå brud i, ler hun godt.

- Mest sannsynlig. Hvis den ikke blir skitten.

- For det kan skje noen ulykker med den lange kjolen på dansegulvet?

- Ja, men det er det verdt, sier Rudjord.

SJØRØVERE: Tone Damli og Markus Foss kom som pirater. Foto: Andreas Fadum
SJØRØVERE: Tone Damli og Markus Foss kom som pirater. Foto: Andreas Fadum Vis mer
MED SAMBOEREN: Også Kristian Kjelling og samboeren Siri Løining kom som pirater lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum
MED SAMBOEREN: Også Kristian Kjelling og samboeren Siri Løining kom som pirater lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kongelig fest

I 2014 arrangerte ekteparet 16. mai-fest på hotellkjeden Choice sitt hovedkontor på Frogner i Oslo, der temaet var «norske helter.»

Murbygningen ble gjort om til selveste «slottet» - og var en tro kopi av kong Harald og dronning Sonjas hjem, mens gjestene hyllet sine norske helter ved å kle seg ut som dem.

- Det spiller ingen rolle om du er jøde, homo eller hetero. La oss bevare mangfoldet! I kveld skal vi behandle gjestene som kongelige, og vi skal feire nye venner, gamle venner, jubileet, fortalte en festglad Stordalen til pressen den gang.

FEST: TV-profilen Morten Hegseth og ektemannen Anders Riiber ankom Halloweenfesten til Petter Stordalen utkledd som Orderud-paret. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Thea Hope Vis mer

Kjempet mot sykdom

Men som nevnt er det noen år siden disse festene sist ble arrangert. I 2014 ble nemlig Gunhild diagnostisert med den livstruende sykdommen systemisk sklerodermi, og ekteparet har flere ganger vært åpne om den harde kampen.

Etter flere tøffe behandlinger delte Gunhild i sommer at det nesten ikke er spor av sykdommen etter at hun gjennomførte to beinmargstransplantasjoner. I august kom enda en gladnyhet om at 40-åringen er infeksjonsfri.

KLINTE FESTEN I GANG: Petter og Gunhild Stordalen klinte 16.mai-festen i gang, og Gunhild kunne røpe hvem som hadde bestemt kveldens antrekk. Video: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Petter Stordalen har stått ved Gunhilds side gjennom både opp- og nedturer som følge av sykdommen, og i et intervju med Dagbladet fortalte 56-åringen nylig at kona er tilbake i full jobb igjen. Helsetilstanden til Gunhild beskrev hotellkongen som «det nærmeste man kommer et under».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer