Stordalens Halloween-fest:

- Kan gifte meg i denne kjolen

Petter og Gunhild Stordalen inviterte kjendisene til Halloweenfest.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hotellkongen Petter Stordalen (56) og kona Gunhild Stordalen (40) er ikke fremmede for å invitere til heidundrende fester hvor bare fantasien setter grenser. De har tidligere skapt en rekke overskrifter for sine 16. mai-fester, men de siste åra har ekteparet droppet den tradisjonsrike kjendisfesten dagen før nasjonaldagen.

Lørdag har de derimot samlet både kjente og kjære til halloweenfest på Choice HQ Frogner, og i likhet med andre fester ekteparet har invitert til, manglet det ikke på overdådige kostymer denne gangen heller.

Høyre-politiker og tidligere kulturminister Linda Helleland og ektemannen er blant dem som har pyntet seg til kveldens halloweenfest. Til Dagbladet forteller hun at de gleder seg stort.

De to hadde valgt et politisk budskap bak kveldens antrekk, med havfrue og plast i havet som tema.

Kom som brud

Nyforlovede Vanessa Rudjord hadde store forventninger til kveldens fest og ankom i brudekjole. Forloveden Jonas Forsang Moksnes satt trygt plassert i en rullestol.

- Det er fordi jeg elsker å være brud, forklarte hun.

Rudjord, som blant annet er blogger og tidligere «Costume»-redaktør, kunne nylig avsløre at hun hadde forlovet seg med Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, etter å ha vært kjærester i åtte år. Hun har tidligere vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer