Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Stordalens Halloween-fest:

- Kan gifte meg i denne kjolen

Petter og Gunhild Stordalen inviterte kjendisene til Halloweenfest.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Hotellkongen Petter Stordalen (56) og kona Gunhild Stordalen (40) er ikke fremmede for å invitere til heidundrende fester hvor bare fantasien setter grenser. De har tidligere skapt en rekke overskrifter for sine 16. mai-fester, men de siste åra har ekteparet droppet den tradisjonsrike kjendisfesten dagen før nasjonaldagen.

Lørdag har de derimot samlet både kjente og kjære til halloweenfest på Choice HQ Frogner, og i likhet med andre fester ekteparet har invitert til, manglet det ikke på overdådige kostymer denne gangen heller.

Høyre-politiker og tidligere kulturminister Linda Helleland og ektemannen er blant dem som har pyntet seg til kveldens halloweenfest. Til Dagbladet forteller hun at de gleder seg stort.

PLAST: Linda Helleland og ektemannen kom som havfrue og plast. Foto: Andreas Fadum
PLAST: Linda Helleland og ektemannen kom som havfrue og plast. Foto: Andreas Fadum Vis mer

De to hadde valgt et politisk budskap bak kveldens antrekk, med havfrue og plast i havet som tema.

Kom som brud

Nyforlovede Vanessa Rudjord hadde store forventninger til kveldens fest og ankom i brudekjole. Forloveden Jonas Forsang Moksnes satt trygt plassert i en rullestol.

I BRUDEKJOLE: Nyforlovede Vanessa Rudjord ankom i brudekjole til Stordalens Halloweenfest. Foto: Andreas Fadum
I BRUDEKJOLE: Nyforlovede Vanessa Rudjord ankom i brudekjole til Stordalens Halloweenfest. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det er fordi jeg elsker å være brud, forklarte hun.

Rudjord, som blant annet er blogger og tidligere «Costume»-redaktør, kunne nylig avsløre at hun hadde forlovet seg med Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, etter å ha vært kjærester i åtte år. Hun har tidligere vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45).

- For det kan skje noen ulykker med den lange kjolen på dansegulvet?

- Ja, men det er det verdt.

KAPTEIN SABELTANN: Janne Formoe kom, passende nok som Kaptein Sabeltann. Foto: Andreas Fadum
KAPTEIN SABELTANN: Janne Formoe kom, passende nok som Kaptein Sabeltann. Foto: Andreas Fadum Vis mer

På spørsmål fra Dagbladet om det er denne kjolen hun kommer til stå brud i, ler hun godt.

- Mest sannsynlig. Hvis den ikke blir skitten.

- For det kan skje noen ulykker med den lange kjolen på dansegulvet?

- Ja, men det er det verdt, sier Rudjord.

SJØRØVERE: Tone Damli og Markus Foss kom som pirater. Foto: Andreas Fadum
SJØRØVERE: Tone Damli og Markus Foss kom som pirater. Foto: Andreas Fadum Vis mer
MED SAMBOEREN: Også Kristian Kjelling og samboeren Siri Løining kom som pirater lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum
MED SAMBOEREN: Også Kristian Kjelling og samboeren Siri Løining kom som pirater lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kongelig fest

I 2014 arrangerte ekteparet 16. mai-fest på hotellkjeden Choice sitt hovedkontor på Frogner i Oslo, der temaet var «norske helter.»

Murbygningen ble gjort om til selveste «slottet» - og var en tro kopi av kong Harald og dronning Sonjas hjem, mens gjestene hyllet sine norske helter ved å kle seg ut som dem.

- Det spiller ingen rolle om du er jøde, homo eller hetero. La oss bevare mangfoldet! I kveld skal vi behandle gjestene som kongelige, og vi skal feire nye venner, gamle venner, jubileet, fortalte en festglad Stordalen til pressen den gang.

FEST: TV-profilen Morten Hegseth og ektemannen Anders Riiber ankom Halloweenfesten til Petter Stordalen utkledd som Orderud-paret. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Thea Hope Vis mer

Kjempet mot sykdom

Men som nevnt er det noen år siden disse festene sist ble arrangert. I 2014 ble nemlig Gunhild diagnostisert med den livstruende sykdommen systemisk sklerodermi, og ekteparet har flere ganger vært åpne om den harde kampen.

Etter flere tøffe behandlinger delte Gunhild i sommer at det nesten ikke er spor av sykdommen etter at hun gjennomførte to beinmargstransplantasjoner. I august kom enda en gladnyhet om at 40-åringen er infeksjonsfri.

KLINTE FESTEN I GANG: Petter og Gunhild Stordalen klinte 16.mai-festen i gang, og Gunhild kunne røpe hvem som hadde bestemt kveldens antrekk. Video: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Petter Stordalen har stått ved Gunhilds side gjennom både opp- og nedturer som følge av sykdommen, og i et intervju med Dagbladet fortalte 56-åringen nylig at kona er tilbake i full jobb igjen. Helsetilstanden til Gunhild beskrev hotellkongen som «det nærmeste man kommer et under».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media