Chrissy Teigen:

Kan ikke bli gravid

Chrissy Teigen sliter med å akseptere at hun ikke kan få barn på en naturlig måte etter tapet av sønnen Jack.

IKKE FLERE BARN: Den tidligere modellen Chrissy Teigen og artist-mannen John Legend mistet sønnen sin Jack i fjor høst. Nå åpner førstnevnte seg om at hun fortsatt strever med vissheten om at hun ikke kan bære fram barn naturlig. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / File / NTB
IKKE FLERE BARN: Den tidligere modellen Chrissy Teigen og artist-mannen John Legend mistet sønnen sin Jack i fjor høst. Nå åpner førstnevnte seg om at hun fortsatt strever med vissheten om at hun ikke kan bære fram barn naturlig. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / File / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor opplevde stjerneparet Chrissy Teigen (35) og John Legend (42) alle foreldres verste mareritt da de mistet sin sønn, Jack.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

- Veldig vanskelig

Nå, et halvt år seinere, pryder modellen forsida av People sammen med barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2).

I det påfølgende portrettintervjuet avslører Teigen at hun ikke kan bli gravid igjen. 35-åringen har lenge vært åpen om at hun har fertilitetsproblemer, og har slitt med å akseptere det fullt ut.

- Å avfinne seg med at man ikke kan bli gravid igjen er veldig vanskelig for meg, for jeg føler meg så sunn. Så, hvorfor meg? Men så tenker jeg at livmoren min ikke samarbeider med meg - og at det ikke er min feil, forteller hun til magasinet.

Teigen understreker at hun er høyst takknemlig for de to barna sine, som kom til verden gjennom fertilitets- og hormonbehandling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer