Olivia Jade Giannulli:

- Kan ikke endre fortida

Kjendisdattera snakker ut i en ny YouTube-video etter ett års pause.

VIL KOMME SEG VIDERE: Olivia Jade Giannulli deler en video på YouTube for første gang på et år. Videoen kommer nesten en måned etter at mora og skuespiller Lori Loughlin ble løslatt fra fengsel. Foto: Chris Pizzello / Invision /AP / NTB
VIL KOMME SEG VIDERE: Olivia Jade Giannulli deler en video på YouTube for første gang på et år. Videoen kommer nesten en måned etter at mora og skuespiller Lori Loughlin ble løslatt fra fengsel. Foto: Chris Pizzello / Invision /AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 21 år gamle influenseren og YouTube-profilen Olivia Jade Giannulli har returnert til YouTube etter ett års pause.

Det melder blant andre People.

Det er ingen tvil om at det har vært et annerledes år for 21-åringen som opplevde at begge foreldrene ble satt bak lås og slå i fjor.

Det har nå gått over ett år siden den mye omtalte universitetsskandalen herjet i Hollywood. Den gang ble det kjent at flere profilerte kjendiser og Hollywood-stjerner hadde blitt siktet for å ha bestukket eliteuniversiteter for å gi barna skoleplass.

Blant dem var altså 21-åringens foreldre, skuespiller Lori Loughlin (56) og ektemannen Mossimo Giannulli (57). Begge ble dømt til fengsel.

Loughlin ble imidlertid løslatt i desember etter å ha sonet en to måneder lang fengselsdom, mens ektemannen sitter for tida fengslet i et føderalt fengsel i Lompoc, nær Santa Barbara.

Vil komme seg videre

I YouTube-videoen uttrykker Olivia først sin begeistring over å være tilbake på plattformen hvor hun har nesten to millioner abonnenter.

Videre kommer hun med en klar beskjed til fansen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer