Jane Fonda:

- Kan ikke ha sex igjen

Jane Fonda har lagt de erotiske dagene bak seg.

ÅPNER OPP: Den amerikanske skuespilleren Jane Fonda er kjent for sine artige og treffende uttalelser. Nå har 82-åringen valgt å åpne seg om sexlivet sitt, eller mangelen på sådan. Her er hun fotografert i fjor. Foto: Angela Weiss / AFP, NTB
ÅPNER OPP: Den amerikanske skuespilleren Jane Fonda er kjent for sine artige og treffende uttalelser. Nå har 82-åringen valgt å åpne seg om sexlivet sitt, eller mangelen på sådan. Her er hun fotografert i fjor. Foto: Angela Weiss / AFP, NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få damer i Hollywood kan sies å ha oppnådd like høy kjendisstatus som Jane Fonda. Hun har bikket 82 år, og ligger på ingen måte på latsiden, selv om hun kanskje huskes best for noen av sine første roller på 1960- og 70-tallet.

Likevel kjenner nok folk flest henne i dag for hennes drøye humor, friske uttalelser og politiske engasjement. Så seint som i oktober i fjor ble stjerna faktisk arrestert, etter at hun hadde deltatt på en klimademonstrasjon utenfor Capitol Hill i Washington D.C.

Uttalelsene kommer fortsatt som perler på ei snor fra 82-åringen. For et par år siden fortalte hun åpent at hun mente sexlivet ble bedre med åra, fordi eldre kvinner vet hva de vil ha. Nå har hun derimot angivelig «stengt sjappa».

- Trenger ikke nå

På besøk hos Ellen DeGeneres kunne veteranen nemlig fortelle at hun ikke vil kaste seg rundt i grisebingen mer.

- Jeg er gammel og har hatt så mye sex. Jeg trenger det ikke akkurat nå fordi jeg er for opptatt, sa hun i programmet, på spørsmål om et aktivt sexliv var en av grunnene til at hun holdt seg såpass ung.

Eksmannen hennes Ted Turner pleide å si at «om man venter for lenge, så vokser det over». Den uttalelsen sier hun seg enig i nå, rundt 20 år etter at hun og ektemannen gikk hver til sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer