Silje Norendal om kjæresten:

- Kan ikke sippe over at jeg savner ham

Snowboardkjøreren Silje Norendal deler sine beste tips for avstandsforhold.

AVSTANDSFORHOLD: Snowboardkjører Silje Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen lever i et avstandsforhold. Her deler Norendal sine beste tips til andre i samme situasjon. Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Silje Norendal (23) har lenge markert seg som en av landets fremste snowboardkjørere. Hun har ikke bare gjort det stort i Norge, men også internasjonalt er 23-åringen i verdenstoppen.

Under Norway Cups kjendiskamp tidligere denne uka, hadde Norendal imidlertid byttet ut snowboardstøvlene med fotballsko. Publikum fikk dermed observere 23-åringen i en litt annen setting enn man vanligvis er vant til å se henne.

Til tross for at Norendal gledelig stilte opp på verdikampen, avslørte idrettsstjerna overfor Dagbladet at hun ikke er særlig fotballinteressert. Likevel hadde 23-åringen god innsikt i betydningen av essensielle fotballuttrykk som hat-trick og offside.

Utfordringer

Som profesjonell snowboardkjører tilbringer 23-åringen mange døgn på reisefot i løpet av et år, og store deler av tida bor hun i USA. Men når Norendal kommer hjem, er det kjæresten, ishockeyproffen Alexander «Bonsa» Bonsaksen (30), som står i fokus.

Selv om et langdistanseforhold kan by på utfordringer, deler snowboardstjerna gjerne sine tips for hvordan man kan best kan håndtere en slik situasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer