Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ut av «Paradise Hotel» etter løftebrudd:

- Kan ikke stole på noen

Tobias Tehrani ble først ut av realityprogrammet.

FØRST UT: Tobias Tehrani synes det var helt greit å måtte sjekke ut fra realityhotellet som førstemann. Foto: Roy Darvik/TV3
FØRST UT: Tobias Tehrani synes det var helt greit å måtte sjekke ut fra realityhotellet som førstemann. Foto: Roy Darvik/TV3 Vis mer

«Paradise Hotel» sparket i gang sin fjortende episode forrige mandag, og den nye versjonen av programmet er ordentlig i gang. I stedet for fire episoder per uke, er det bare to, og opplegget er mer flytende enn tidligere.

Årets første parseremoni fant sted i sesongens tredje episode, noe som betydde at én måtte reise hjem. Det bød på en nervepirrende opplevelse for gutta, som alle sto i fare for å måtte pakke kofferten.

- Jeg kunne ha løyet

I forkant hadde Jenny Hagen (22) inngått en avtale med Tobias Tehrani (22) om at han var trygg bak henne. Da parseremoniens avgjørende øyeblikk var over deltakerne ble imidlertid dette løftet brutt - og Emil Wille Gramstad (20) var ikke bare sikret en partner, men ei uke til på hotellet.

- Jeg visste at man ikke kan stole på noen når man er der inne. Men jeg ble ikke sur, og er heller ikke sur i ettertid. Jeg kunne ha løyet og sagt ting jeg ikke mente for å redde meg selv, men jeg vil ikke være den personen, sier Tehrani til Dagbladet.

FUNNET TONEN: Jenny Hagen og Emil Wille Gramstad fra vårens sesong av «Paradise Hotel» har funnet tonen på utsiden av hotellet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Han sjekket inn sammen med Even Langås Kvam (21) i episode to, og fikk derfor mindre tid med jentene enn de andre gutta som var der fra start.

- Greit å være først

Tehrani er likevel fornøyd med både oppholdet og hvordan han framstår på tv, og forteller at han har lagt hele deltakelsen bak seg.

- Jeg hadde det fint mens jeg var der, men det var veldig greit å være den første som røk.

Tehrani trives med oppmerksomheten han har fått i kjølvannet av deltakelsen, men forteller at han fokuserer på jobben som daglig leder på treningssenter.

Under premierefesten for «Paradise Hotel» dukket han opp med date - «Love Island»-deltaker Christina Arjana Ophaug-Johansen, og de to kunne fortelle at de hadde en god tone, til tross for at de foreløpig ikke var kjærester.

- Vi får se hva som skjer, akkurat nå er vi i en fase hvor vi har lyst til å bli bedre kjent, sa Ophaug Johansen til Dagbladet da.

Årets første ligg

Allerede i første episode ble seerne vitne til sengekos, men i mandagens episode ble det mer enn bare en håndjager. Axel Kleivane (20) hadde på forhånd lovet at han ikke skulle ha sex på tv, men løftet ble brutt kort tid etter innsjekk.

I episoden ser man nemlig at han og Ida Johansen Aaserud (21) kommer svært godt overens - og som konsekvens ikke klarer å holde seg når natta faller på.

- Jeg vil bare si beklager for i går - til bestemor, sier Kleivane i episoden.

BRYTER LØFTET: : Axel Kleivane og Ida Johansen Aaserud hopper til køys sammen i mandagens episode av «Paradise Hotel». Da brøt Axel et viktig løfte. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer
Hele Norges coronakart