<strong>BERUSET:</strong> Filmstjerne Drew Barrymore var ikke helt edru under en TV-opptreden. Foto: Charles Sykes/Invision/AP
BERUSET: Filmstjerne Drew Barrymore var ikke helt edru under en TV-opptreden. Foto: Charles Sykes/Invision/AP Vis mer

Drew Barrymore

- Kan ikke tilgi meg selv

Det er ett TV-øyeblikk Drew Barrymore (45) ikke kommer over.

Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Barrymore er kjent fra en lang, lang rekke filmer - deriblant «E.T.», «The Wedding Singer», «Skrik», «Charlie's Angels» og «Donnie Darko». De siste åra har hun vært å se i Netflix-serien «Santa Clarita Diet».

Til tross for alle øyeblikkene foran kameraene og et veldokumentert problematisk forhold til narkotika og alkohol i ungdommen, er det ett fuktig øyeblikk hun fortsatt angrer på. Det skjedde under innspillingen av talkshowet «Watch What Happens Live» i 2018. I et nytt intervju med programlederen fra talkshowet, Andy Cohen, forteller hun litt om dette.

- Drakk for mye

- Det var på i ditt program, og jeg drakk for mye. Jeg har aldri tilgitt meg selv, og jeg kommer heller aldri til å tilgi meg selv, sier Barrymore til Cohen i intervjuet som er en del av hennes egen nye intervju-serie «Art of the Interview».

<strong>PROGRAMLEDER:</strong> TV-personligheten Andy Cohen er blitt intervjuet av Drew Barrymore. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File
PROGRAMLEDER: TV-personligheten Andy Cohen er blitt intervjuet av Drew Barrymore. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File Vis mer

Hollywoodstjerna forklarer videre:

- Jeg er ikke en perfekt person, og jeg prøver å fortelle folk det. Og jeg har hatt den friheten siden jeg var et barn fordi alt har vært ute i offentligheten, sier Barrymore.

Som barn og ungdom hadde hun noen ville år. Som tenåring var hun blant annet på rehabiliteringsklinikk for alkohol og narkotikamisbruk.

- Det var enten å gråte over det, eller å si: «Gud, det er på en måte forløsende å slippe å late som jeg er perfekt». Men jeg vil virkelig beklage til deg fordi jeg vil aldri la det skje igjen. Jeg er så lei meg, sier Barrymore.

- Vant til overskjenking

Selv ser ikke Cohen ut til å ha dype arr etter hendelsen. Barrymore er langt fra den eneste kjendisen som har vært synlig beruset på det løsslupne talkshowet.

- Jeg er vant til at folk blir overskjenket på programmet mitt, så jeg har ikke en gang et klart minne om dette. Men du trenger ikke å beklage til meg for å bli overskjenket på programmet mitt. Sånt skjer. Du tilhører en flott klubb med mennesker, sier Cohen.

Intervjuet med Cohen er en forsmak på Barrymores kommende intervjuprogrammet «The Drew Barrymore Show», som har premiere 14. september, skriver People.

Blant andre gjester er Gayle King, Jimmy Fallon, Whoopi Goldberg og Sean Evans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer