TV 2-Dorthe «Farmen kjendis»-klar:

- Kan oppleves som en diva

Den profilerte programlederen er én av tolv nye kjendiser som inntar «Farmen kjendis»-gården.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke startet innspillingen av nok en «Farmen kjendis», og blant dem som deltar denne gangen er mangeårig «God kveld Norge»-programleder og tv-dronning Dorthe Skappel (58).

Var skeptisk

- Jeg ble spurt i andre sesong om jeg ville være med, og var vel egentlig ganske klar for det. Men så var det mye som skjedde og som gjorde at det ikke ble noe av, uten at jeg vet hva det var, forteller programlederen til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Etter det var jeg ganske glad for at jeg ikke ble med - verken da eller de øvrige sesongene. Fordi jeg var småengstelig for å bli satt i en situasjon med mange mennesker man ikke kjenner godt. Jeg ble skeptisk.

«Hvor galt kan det egentlig gå»

I år foregår innspillingen i Østfold, nærmere bestemt i Aremark. Med på «lasset» er blant annet tidligere fotballspiller Jahn Ivar Mini Jakobsen (55), blogger og influenser Sophie Elise Isachsen (26), samt tidligere håndballspiller Kjersti Grini (49).

Det var coronapandemien som gjorde at Dorthe Skappel til slutt valgte å bli med med i TV 2-programmet, som kommer på tv først til vinteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.