Prinsesse Madeleine:

Kan tvinges til å flykte

Prinsesse Madeleine og familien befinner seg midt i uværet.

UVÆR: Prinsesse Madeleine, ektemannen Chris O'Neill og deres tre barn bor for tiden i Florida. Tirsdag er det ventet at orkanen Dorian vil treffe staten deres. Foto: NTB Scanpix
UVÆR: Prinsesse Madeleine, ektemannen Chris O'Neill og deres tre barn bor for tiden i Florida. Tirsdag er det ventet at orkanen Dorian vil treffe staten deres. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste dagene har orkanen Dorian herjet i nærheten av USA, nærmere bestemt Bahamas. Situasjonen betegnes som livstruende.

Ifølge Expressen vil orkanen for alvor treffe Florida natt til tirsdag, og den svenske avisa skriver nå at prinsesse Madeleine (37) og hennes familie kan måtte flykte fra sitt eget hjem i den amerikanske staten.

- Selvsagt er det uro innad i kongefamilien med tanke på at familiemedlemmer bor i området, sier kommunikasjonssjef ved hoffet, Margareta Thorgren til avisa.

National Hurricane Center (NHC) betegner orkanen Dorian som livstruende, og ber innbyggere på Grand Bahama og Abacos om å holde seg innendørs. Natt til mandag var vindkastene på 322 kilometer i timen, og det er ventet svært høye bølger og store ødeleggelser, opplyser NHC. Tidevannet kan stige til 23 fot, sju meter, over det normale vannivået.

Prinsesse Madeleine, hennes ektemann Chris O'Neill (45) og deres tre barn, prinsesse Leonore (5), prins Nicolas (4) og prinsesse Adrienne (1), flyttet til Miami i Florida i fjor etter å ha bodd i London i lengre tid.

- De har bodd der tidligere, og Chris er dessuten oppvokst i Florida. Dette er et bra tidspunkt for familien å flytte på, da barna fortsatt er i førskolealder, sa Margaretha Thorgren til Aftonbladet den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer