Kanye brukte 15 minutter av konserten på å klage

- Ikke diskriminer meg fordi jeg er en svart mann.

PÅ WIRELESS-FESTIVALEN:  Kanye West hadde i helga konsert på Wireless-festivalen i London, og brukte 15 minutter av sangen "Runaway" på å klage på motebransjen og storfirmaer. Foto: Joel Ryan / Invision / AP / NTB Scanpix
PÅ WIRELESS-FESTIVALEN: Kanye West hadde i helga konsert på Wireless-festivalen i London, og brukte 15 minutter av sangen "Runaway" på å klage på motebransjen og storfirmaer. Foto: Joel Ryan / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da Kanye West dukket opp som celeber stand-in for Drake på Wireless-festivalen i London lørdag, benyttet han anledningen til å klage i et kvarter under låten «Runaway».

Lang monolog Så lang tid klokket nemlig Wests harang mot moteindustrien, store selskaper og forbrukersamfunnet inn på, ifølge NME. Rapperen hadde sørget for å autotone monologen, der han spurte hvorfor folk later til å tro det er noe galt med ham eller at han er et dårlig menneske.

- Hva galt har jeg gjort, annet enn å tro på meg selv?

«Ikke var spesielt sint» Han oppmuntret det stadig mer urolige publikummet til å «tro på seg selv» og til å «bidra til verden». Litt latter vakte det da han mente han «ikke var spesielt sint». Men blid var han ikke på firmaer som Nike, Louis Vuitton og Gucci: Han ba dem «ikke diskriminer meg fordi jeg er en svart mann eller en kjendis og tro jeg ikke kan skape».

Heldigvis for publikum rakk han også å kjøre på med en hitparade av låtene sine, bivånet av blant andre Pharrell. (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer