Kanyes moteshow endte i skandale

Det ble ikke klærne som ble den store snakkisen etter onsdagens visning i stekende New York-sol.

GIKK IKKE PÅ SKINNER: Kanye West har gjort stor suksess med sine kleskolleksjoner, men etter Kanye West's Yeezy 4 fashion show i New York onsdag, er det ikke klærne folk snakker om. FOTO: Reuters / NTB Scanpix
GIKK IKKE PÅ SKINNER: Kanye West har gjort stor suksess med sine kleskolleksjoner, men etter Kanye West's Yeezy 4 fashion show i New York onsdag, er det ikke klærne folk snakker om. FOTO: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag strømmet bloggere, moteprofiler og kjendiser til New York-øya Roosevelt Island for å se visningen av Kanye West (39) sin nyeste Yeezy-kolleksjon.

Kanyes kone, Kim Kardashian (35), og hennes søstre Kendall (20) og Kylie Jenner (19) var selvsagt på plass under moteshowet, og de var alle ikledd klær designet av rapperen.

Det ble imidlertid ikke klærne som ble den store snakkisen etter onsdagens visning av Kanye West's Yeezy Season 4, skriver Se og Hør.

Flere av publikummerne har gitt artisten massiv kritikk, blant annet fordi han selv dukket opp hele to timer for sent, mens Kim og søstrene også ankom bare like før ham.

Vanessa Friedman, moteansvarlig i New York Times, var én av de som delte sine sterke og kritiske meninger om motevisningen på Twitter.

- Kendall, Kim Kardashian-klanen har endelig kommet til Yeezy. En og en halv time for sent, skrev hun.

Falt sammen på grunn av varmen

Mens publikum ventet i to timer på at showet skulle starte, var modellene nødt til å vente ute i solen i 28 varmegrader, ifølge Mirror.

Nettstedet skriver at noen av modellene skal ha falt sammen på grunn av den stekende varmen, og flere har klaget på at de ikke ble tilbudt vann fra de som jobbet ved arrangementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer