Psalm West

Kardashian avslører babynavn

Kim Kardashian West og Kanye Wests fjerde barn har fått navnet Psalm West.

FIRE BARN: Kanye West og Kim Kardashian West kunne nylig ønske sitt fjerde barn velkommen til verden. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo
FIRE BARN: Kanye West og Kim Kardashian West kunne nylig ønske sitt fjerde barn velkommen til verden. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File PhotoVis mer

Kim Kardashian West (38) delte seint fredag kveld et bilde av sin nyfødte sønn på Instagram. I tillegg avslører hun navnet på den lille:

Psalm West.

Lille Psalm kom til verden for en uke siden ved hjelp av surrogatmor.

- Han er her og han er perfekt, annonserte 38-åringen, og fulgte opp med en ny tweet, der hun skrev at sønnen ligner på yngstedattera Chicago (1).

Fra før av har stjerneparet Saint (3), North (5) og Chicago.

Se dette innlegget på Instagram

‪Psalm West ‬

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Psalm

Ekteparet West har tidligere snakket om hvordan det er en betydning bak navnet til hvert av barna. Blant annet fikk parets eldste sønn navnet Saint fordi de så på det som en velsignelse at Kardashian var gravid.

Ifølge magasinet Marie Claire er navnet Psalm et klart tegn på parets religiøse synspunkt.

Direkte oversatt betyr Psalm salme på norsk.

Omstridt metode

Parets fjerde barn er kommet til verden bare et drøyt etter at paret ble trebarnsforeldre. I januar 2018 kom dattera Chicago til verden, og også denne gangen benyttet de en surrogatmor.

Parets fjerde barn er kommet til verden bare et drøyt etter at paret ble trebarnsforeldre. I januar 2018 kom dattera Chicago til verden, og også denne gangen benyttet de en surrogatmor.

Dette kan i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner.

I dette, så vel som det forrige svangerskapet, benyttet de seg av gestasjonell surrogati. Det innebærer at et allerede eksisterende embryo - i dette tilfellet fra Kardashian og ektemannen - settes inn i surrogatmorens livmor. Embryo er altså en betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet.

Surrogati er ikke uvanlig i USA, der metoden tillates i alle former. Her hjemme i Norge er surrogati derimot forbudt, noe som har sørget for en rekke etiske debatter opp gjennom åra.