Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kardashian-eksen var utro og «levde for dop». Så havnet han i koma

Lamar Odom snakker om bordell-ulykken i stort intervju. 

EKSPAR: Khloé Kardashian og Lamar Odom var formelt gift i syv år, før de skilte seg i fjor. Her avbildet sammen et halvt år etter sistnevntes bordell-kollaps i 2015, der han svevde mellom liv og død. Foto: Jamie McCarthy / Getty / NTB Scanpix
EKSPAR: Khloé Kardashian og Lamar Odom var formelt gift i syv år, før de skilte seg i fjor. Her avbildet sammen et halvt år etter sistnevntes bordell-kollaps i 2015, der han svevde mellom liv og død. Foto: Jamie McCarthy / Getty / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nyheten om at basketprofil og realitystjerne Lamar Odom (37) hadde blitt funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, slo ned som en bombe i amerikanske medier for halvannet år siden.

Odom, som på denne tida var fraseparert fra kona gjennom fire år, Khloé Kardashian (32), hadde tatt en overdose og havnet i koma.

De første dagene var situasjonen betegnet som kritisk. Så, fire dager etter kollapsen, våknet han opp.

Rusproblemer

I et stort intervju med kjendismagasinet US Weekly snakker den tidligere NBA-spilleren om tida før ulykken, der ekteskapsbruddet - kombinert med trykket fra offentligheten og en falmende idrettskarriere - gjorde at han havnet på skråplanet.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var trassig og levde for dop, forteller Odom til magasinet.

PÅ BEINA IGJEN: Lamar Odom har fått et nytt liv etter at han havnet i koma for halvannet år siden. Her avbildet på en basketballkamp forrige uke. Foto: Kyle Terada / USA Today / NTB Scanpix
PÅ BEINA IGJEN: Lamar Odom har fått et nytt liv etter at han havnet i koma for halvannet år siden. Her avbildet på en basketballkamp forrige uke. Foto: Kyle Terada / USA Today / NTB Scanpix Vis mer

Han erkjenner at rusmisbruket startet mens han ennå var gift med Kardashian, som i 2014 snakket om hvordan hun tok ektemannen på fersken - også med en annen kvinne.

- Jeg var utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde pikken i buksa, innrømmer Odom.

37-åringen måtte gjennom flere måneder med rehabilitering, der han blant annet måtte lære å gå på nytt, etter bordell-kollapsen.

- Det er et mirakel at jeg klarer å gå i dag. Jeg har fått et nytt liv, forteller Odom, som beskriver øyeblikket da han våknet fra koma:

- Jeg ante ikke hva som hadde skjedd, og var usikker på om jeg hadde mistet taleevnen, var lam - eller begge deler. Det var ekkelt.

Avbrøt skilsmissen

Kort tid etter at det ble kjent at Odom igjen hadde kommet til seg selv, takket Khloé Kardashian for støtten i en tung tid på sin egen nettside.

«Den siste uka har vært utrolig vanskelig. Jeg er veldig takknemlig overfor familie, venner og fans som har sendt sine bønner og gode ønsker til Lamar. Jeg vil også gjerne takke alle ved Sunrise Hospital, inkludert de fantastiske legene og pleierne, for deres vennlighet og flittighet. I deres omsorg har det skjedd store framskritt», skrev hun.

Som følge av ulykken, avbrøt ekteparet skilsmisseprosessen. Først i fjor ble Odom og Kardashian formelt skilt. Sistnevnte har seinere blitt kjæreste med en ny basketballstjerne, Tristan Thompson (26).

Odom giftet seg med den verdenskjente realitystjerna i 2009, og var derfor ofte å se i realityserien «Keeping Up With the Kardashians». Paret hadde også en egen realityserie: «Khloe and Lamar», som ble sendt i to sesonger.

Tida etter kollapsen ble også grundig dokumentert i den velomtalte realityserien. I dag er Odom ferdig med rehabiliteringen, og er, ifølge seg selv, også ferdig med dop.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!