Kardashian-eksen var utro og «levde for dop». Så havnet han i koma

Lamar Odom snakker om bordell-ulykken i stort intervju. 

EKSPAR: Khloé Kardashian og Lamar Odom var formelt gift i syv år, før de skilte seg i fjor. Her avbildet sammen et halvt år etter sistnevntes bordell-kollaps i 2015, der han svevde mellom liv og død. Foto: Jamie McCarthy / Getty / NTB Scanpix
EKSPAR: Khloé Kardashian og Lamar Odom var formelt gift i syv år, før de skilte seg i fjor. Her avbildet sammen et halvt år etter sistnevntes bordell-kollaps i 2015, der han svevde mellom liv og død. Foto: Jamie McCarthy / Getty / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Nyheten om at basketprofil og realitystjerne Lamar Odom (37) hadde blitt funnet bevisstløs på et bordell utenfor Las Vegas, slo ned som en bombe i amerikanske medier for halvannet år siden.

Odom, som på denne tida var fraseparert fra kona gjennom fire år, Khloé Kardashian (32), hadde tatt en overdose og havnet i koma.

De første dagene var situasjonen betegnet som kritisk. Så, fire dager etter kollapsen, våknet han opp.

Rusproblemer

I et stort intervju med kjendismagasinet US Weekly snakker den tidligere NBA-spilleren om tida før ulykken, der ekteskapsbruddet - kombinert med trykket fra offentligheten og en falmende idrettskarriere - gjorde at han havnet på skråplanet.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var trassig og levde for dop, forteller Odom til magasinet.

Han erkjenner at rusmisbruket startet mens han ennå var gift med Kardashian, som i 2014 snakket om hvordan hun tok ektemannen på fersken - også med en annen kvinne.

- Jeg var utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde pikken i buksa, innrømmer Odom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer