EMOJI-KRANGEL: Kourtney Kardashian reagerte på at glamourmodellen Blac Chyna lanserte en emoji som hun mente viste vold mot lillesøstera Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix 
EMOJI-KRANGEL: Kourtney Kardashian reagerte på at glamourmodellen Blac Chyna lanserte en emoji som hun mente viste vold mot lillesøstera Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kardashian i emojidrama med svigerinna

Den eldste Kardashian-søstera måtte si fra til broren. 

(Dagbladet): Det går sjeldent lang tid mellom dramatiske hendelser i Kardashian-familien. Den profilerte familiens liv vises fram på tv, i form av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians».

Her blir giftemål, fødsler, krangler og alt det et familieliv tilhører vist fram for tv-seere fra hele verden.

I et klipp fra den kommende episoden av programmet, som vises søndag kveld amerikansk tid, får fansen nok et innblikk i hverdagdramatikken.

Denne gangen er det emojies som får den ene Kardashian-søstera, Kourtney (37), til å fyre seg opp.

- Rope til en gravid dame

Det var Entertainment Weekly som først omtalte saken. I en smakebit av seriens kommende episode, sitter Kardashian i en stol og blir sminket.

37-åringen oppdager så en artikkel om forloveden til broren Robert, glamourmodellen Blac Chyna. Modellen har på lik linje med Kim Kardashian lansert sine egne emojier, som man kan bruke i tekstmeldinger på smarttelefoner.

KRANGLER OM DETTE: Det er denne emojien Kourtney Kardashian mener ser ut som lillesøstra Kylie Jenner.

En av emojiene Chyna har lansert er en GIF av ei jente som blir slått i ansiktet. Kardashian påpeker at det ligner på lillesøstera Kylie Jenner (19), og er tydelig irritert.

Jenner er sammen med rapperen Tyga, som har sønnen King Cairo sammen med Chyna. De var sammen fra 2011 til 2014.

- Jeg prøver alltid å være rolig når det kommer til Robert. Jeg tenkte først at jeg skulle ringe Chyna, men Kylie påpekte at det kanskje ble litt ekstremt. Og jeg innså at jeg ikke ville rope til en gravid dame, forteller hun i klippet.

Videre forteller Kardashian at dette er første gangen hun stiller spørsmål ved glamourmodellens intensjoner og oppførsel.

Overbevist om at svigerinna prøver å sette Jenner i dårlig lys, ringer hun søsteren Khloé, som også er overbevist om at denne emojien er av 19-åringen.

Hun forteller at broren tok kritikken dårlig.

- Han sa han skulle gå på den røde løperen og fortelle at han har en lite støttende og forferdelig familie, sier 37-åringen.

Innviklet familie

Chyna, eller Angela Renée White som hun egentlig heter, er ingen fremmed fugl i Kardashian-land.

Foruten å ha barn med kjæresten til forlovedens søster, har hun viklet seg inn i familien på andre måter.

Chynas bestevenninne rt Amber Rose, eksdama til Kanye West (38), som er gift med Kim Kardashian.

Men der Amber Rose ved tidligere anledninger ikke har spart på skjellsord-kruttet i sin omtale av Kim Kardashian, har Tyga kun godord å komme med om forholdet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian. På Twitter ønsket han paret lykke til.

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjerna dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født i juli. Video: E! Vis mer