Angela «Angie» Kukawski:

Kardashian-manager funnet drept

Den avdødes kjæreste er siktet og arrestert av Los Angeles-poltiet.

KLIENT AV AVDØDE: Kim Kardashian var en av Kukawskis flere stjerneklienter. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB
KLIENT AV AVDØDE: Kim Kardashian var en av Kukawskis flere stjerneklienter. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Kjendismanager Angela «Angie» Kukawski, som var kjent for sine flere stjerneklienter, ble funnet død i Los Angeles etter å ha blitt meldt savnet forrige uke. Det opplyste Los Angeles-politiet i en pressemelding på onsdag, melder People.

Kukawski var manager for flere av verdens største stjerner, deriblant Kim Kardashians (41) og eksmann Kanye West (44), Offset (30) og Nicki Minaj (39), skriver Variety.

Hun jobbet for firmaet Boulevard Management, og skal ha vært et respektert navn i bransjen.

«Vi er triste og knuste over tapet av vår kollega, Angie Kukawski», sier en talsperson for Boulevard Management i en uttalelse til E!.

«Angie var godt respektert blant sine kolleger og hun var en snill og fantastisk person. Hun vil bli sterkt savnet av alle som kjente henne. Våre dypeste kondolanser går til Angies familie og venner».

Drap og tortur

Ifølge politiets pressemelding ble Kukawski funnet død i bagasjerommet i bilen sin dagen etter hun ble meldt savnet.

Politiet har siktet den avdødes kjæreste, Jason Barker (49) som nå er arrestert og mistenkt for både drap og tortur. Politiet tror at Barker skal ha drept kjæresten i deres hjem i Sherman Oaks, og deretter fraktet henne i bilen til Simi Valley, hvor hun seinere ble funnet.

SKUTT: Ana Abulaban ble skutt av mannen sin, Ali Abulaban, grunnet sjalusi den 21. oktober. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

- Gjorde umulige ting mulige

Kondolansene har også strømmet til fra kjendismanagerens berømte bekjentskaper.

TENKER PÅ BARNA: Rapartist Nicki Minaj var en av Kukawskis klienter. Hun sender en ekstra tanke til avdødes barn. Foto: ANGELA WEISS/AFP/NTB
TENKER PÅ BARNA: Rapartist Nicki Minaj var en av Kukawskis klienter. Hun sender en ekstra tanke til avdødes barn. Foto: ANGELA WEISS/AFP/NTB Vis mer

- Angela var virkelig den beste. Hun brydde seg om oss alle og fikk umulige ting til å bli mulige. Hun vil bli savnet og vi sender våre kondolanser til familien og vennene hennes i denne tunge tiden, sier Kardashian/Jenner-familien i en uttalelse, ifølge People Magazine.

Minaj har også delt en uttalelse i forbindelse med managerens død:

- Den mest hardtarbeidende, tillitsfulle og søteste personen du kan tenke deg. Du fortjente ikke dette, Angela. Hjertet mitt er knust for barna dine. Hvil i fred, skriver Minaj på Instagram.

HVIL I FRED: Artist Nicki Minaj på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/@nickiminaj
HVIL I FRED: Artist Nicki Minaj på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram/@nickiminaj Vis mer

Kukawski ble 55 år og etterlater seg fem barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer