Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kardashian og Harris kastet bensin på bålet i den bitre «bitch»-striden

«Swiftgate» er ikke over enda. 

KRANGLET I SJU ÅR: Helt siden 2009 har Kanye West og Taylor Swift vært «fiender», og musikerne har flere ganger gått i munnen på hverandre. Nå nylig på grunn av låta og musikkvideoen «Famous». Wests kone, Kim Kardashian, og Swifts ekskjæreste, Calvin Harris, helte i helga bensin på bålet i striden. Foto: NTB scanpix
KRANGLET I SJU ÅR: Helt siden 2009 har Kanye West og Taylor Swift vært «fiender», og musikerne har flere ganger gått i munnen på hverandre. Nå nylig på grunn av låta og musikkvideoen «Famous». Wests kone, Kim Kardashian, og Swifts ekskjæreste, Calvin Harris, helte i helga bensin på bålet i striden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I midten av juli ble en av musikkbransjens største krangler tatt til et nytt nivå.

Kranglingen mellom artisten Taylor Swift og rapperen Kanye West startet allerede i 2009, og har nå pågått i nesten sju år.

Det siste kapittelet i krangelen omhandler Wests låt «Famous», der han forteller at «han og Swift kan komme til å ha sex», og at han gjorde henne berømt. For å forstå hvordan og hvorfor Swifts' ekskjæreste og Kanye Wests' kone gjør som de gjør, må man se på bakhistorien.

Lekket telefonsamtale

«I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous (God damn)». Det er dette West rapper i låta.

TELEFONSAMTALEN: Kim Kardashian la ut dette på sin Snapchat. Det skal være en samtale mellom Kanye West og Taylor Swift, der hun godkjenner bruken av «bitch»-verset i «Famous».

Swift reagerte på teksten og mente den var diskriminerende. Det ble også hevdet at hun aldri godkjente at den skulle brukes i låta, noe West-siden har påstått siden den ble utgitt i februar.

Wests kone, realitystjerna Kim Kardashian, la nylig ut flere videoer fra en telefonsamtale West og Swift hadde om «Famous»-verset.

I samtalen godkjenner Swift bruken av linja, og kaller den «et kompliment».

Da videoene kom ut skapte det rabalder i amerikanske medier, og fans på Twitter kastet seg inn i diskusjonen om «hvem som hadde rett». Swift hevdet på sin side at telefonsamtalen er falsk.

Kardashian har ikke stoppet jakten på Swift der. Det beviste både hun og Swifts ekskjæreste på en eksklusiv fest i Las Vegas i helga.

Poserte sammen

Det var under artisten Jennifer Lopez' ekstravagante bursdagsfeiring i Las Vegas at Kardashian og Swifts' ekskjæreste, artist og DJ Calvin Harris, møttes.

Harris og Swift har de siste ukene kranglet åpenlyst i sosiale medier. DJ-en sendte ut en rekke krasse meldinger på Twitter til sin ekskjæreste, og påpekte at han var ferdig med stjerna.

Nå skriver flere amerikanske medier at Harris har valgt sin side i konflikten mellom Swift og West. Under Lopez' bursdagsfest stilte han nemlig opp på et bilde med ingen ringere enn Wests kone, Kim Kardashian.

Saken fortsetter under bildet.

#vegasnights happy bday @jlo #southbronx @kimkardashian #turnuptime 🎉🎉 #mc4

Et bilde publisert av French Montana (@frenchmontana)

Bildet er lagt ut på Instagram-kontoen til rapperen French Montana, som for øvrig har vært sammen med Kardashian-søsteren Khloé.

«Kim og Calvin helte akkurat en del bensin på bålet», skriver Huffington Post blant andre. «De vet akkurat hva de driver med», skriver Vanity Fair.

Det hele ble ikke bedre da Kardashian ble fanget på film mens hun sang den kontroversielle låta «Famous». Delen realitystjerna sang til i låta var den Swift har reagert på.

Snutten ble lagt ut på stjernas Snapchat-konto, der tusenvis av fans følger henne. Instagram-kontoen «KimKSnapchats» har lagt ut et utdrag av Kardashian som synger med på ektemannens låt.

Kontroversiell video

Om en skal se bort fra dramaet rundt Swift, West, Kardashian og Harris, har låta helt fint å skape reaksjoner fra andre òg.

Spesielt musikkvideoen til låta har blitt stempla som kontroversiell. At West fylte like greit opp et helt sportsanlegg da han skulle holde premierevisning - med livestreaming - er kanskje oppsiktsvekkende i seg selv.

Det er likevel raden av nakne kjendiser i «Famous»-videoen som stjeler overskrifter.

I en enorm seng, på hver sin side av Kanye West og kona Kim Kardashian, ligger både Taylor Swift, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner og Bill Cosby.

Også sangeren Ray J, Wests ekskjæreste Amber Rose, ekspresident George W. Bush og motedronning Anna Wintour har fått plass i nakensenga.

Alle de nakne menneskene i senga var voksfigurerer. Rolling Stone omtalte det som Wests mest kontroversielle prosjekt noensinne.

Videoen er basert på maleriet «Sleep» av den realistiske kunstneren Vincent Desiderio.

NSFW: Slik ser kjendisene ut i Wests video. Fra venstre ser vi Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian, Ray J og Amber Rose. Foto: Tidal/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix 
NSFW: Slik ser kjendisene ut i Wests video. Fra venstre ser vi Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian, Ray J og Amber Rose. Foto: Tidal/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix  Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!