Kim Kardashian ranet i Paris:

- Kardashian-ranet ser ut som en innsidejobb

Tidligere undercover-agent mener noen som står superstjerna nær kan stå bak det brutale ranet i Paris.

KVELDEN FØR: Søndag var Kim Kardashian til stede på Givenchy-visningen under moteuken i Paris, der halvsøsteren Kendall Jenner gikk på catwalken. Noen timer senere ble hun utsatt for et brutalt ran i den eksklusive leiligheten hun bodde i. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
KVELDEN FØR: Søndag var Kim Kardashian til stede på Givenchy-visningen under moteuken i Paris, der halvsøsteren Kendall Jenner gikk på catwalken. Noen timer senere ble hun utsatt for et brutalt ran i den eksklusive leiligheten hun bodde i. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidlig mandag ble det kjent at den amerikanske realitystjerna Kim Kardashian (35) ble ranet av to bevæpnede og maskerte menn mens hun oppholdt seg alene i en privat luksusleilighet i Paris.

Ranerne var kledd i jakker som kunne minne om politiuniformer, og de tok med seg smykker verdt flere millioner etter å ha bundet Kardashian og stengt henne inne på badet, ifølge BBC.

Både ulike medier og Kardashian-fans på sosiale medier har stilt spørsmål ved hvor superstjernas sikkerhetspersonell befant seg da ranerne truet tobarnsmora med pistol.

Eksklusiv informasjon

En tidligere amerikansk undercover-agent, Michael Levine (76), sier nå til Fox News at han mener det brutale ranet kan ha vært en planlagt av noen nær stjerna.

- Jeg vil si med rimelig sikkerhet, basert på det media har meldt om hvor eksklusivt åstedet for ranet er, at dette er en innsidejobb.

Kim Kardashian bodde på Hotel de Pourtales mens hun var i Paris, og ifølge Le Figaro er luksusresidensen av det svært diskrete slaget. Noe navn er ikke å oppdrive på bygningens fasade, det finnes ingen nettside og reservasjoner må gjøres ved hjelp av et hemmelig passord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer