Karina (24) ønsket seg kjæreste på bloggen. Så tok det fullstendig av

- Har ikke oversikt over hvor mange meldinger jeg har mottatt.

ENORM RESPONS: Etter at bloggeren Karina Haukland (24) publiserte et innlegg på sin blogg om at hun ønsker seg kjæreste, har flere tusen tatt kontakt med Alta-jenta. Foto: Privat
ENORM RESPONS: Etter at bloggeren Karina Haukland (24) publiserte et innlegg på sin blogg om at hun ønsker seg kjæreste, har flere tusen tatt kontakt med Alta-jenta. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det tok helt av på Facebook, og jeg fikk utrolig mange henvendelser. Menn har sendt meg søknader hvor de til og med har lagt ved CV-en sin.

For en knapp uke siden la Karina Haukland (24) ut et innlegg på sin blogg, titulert «Jeg ønsker meg kjæreste».

24-åringen, som kommer fra Alta i Finnmark, tok blant annet opp at hun ofte kan kjenne på følelsen av å være alene, og at hun tidvis synes det er leit å «sitte på hjørnet og være tredje eller femte hjulet på vogna» når venninner finner seg kjærester, og gifter seg.

- Ikke hatt kapasitet

Selv om bloggeren trives godt i eget selskap, ønsker hun gjerne en kjæreste å tilbringe hverdagen med, og øyner håp for å finne drømmemannen en gang i framtida.

Og etter alt å dømme skal det i alle fall ikke stå på mangel av friere.

- Jeg har ikke oversikt over hvor mange meldinger jeg har mottatt, og har ikke hatt kapasitet til å lese alle. Jeg er usikker på antallet, men det er nok opp i flere tusen, tror jeg, forteller Haukland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer