Karoline (19) får møte superstjerna Katy Perry

- Å, herregud!

STJERNEMØTE: Den heldige vinneren av Katy Perry-konkurransen sendes til USA for et privat stjernemøte med stjerneartisten Katy Perry. Foto: Stella Pictures
STJERNEMØTE: Den heldige vinneren av Katy Perry-konkurransen sendes til USA for et privat stjernemøte med stjerneartisten Katy Perry. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I to uker har Dagbladet hatt en konkurranse gående hvor leserne kunne vinne en tur til Los Angeles for å møte popstjerna Katy Perry (28).

Én av dem som svarte riktig på alle spørsmålene om artisten, og er plukket ut som den heldige vinneren, er 19 år gamle Karoline Borgen fra Bardufoss.

- Herregud! Over jul kan hun dermed sette seg på flyet til USA for et helt privat stjernemøte med Perry.

- Å, herregud! Wow! Det hadde jeg aldri trodd, sier Borgen på telefon til Dagbladet da hun får nyheten.

Hun forteller at hun tok quizen som rent tidsfordriv, men at hun er stor fan av Perry og musikken hennes.

- Jeg er veldig fan av arbeidet hennes. Hun er sinnsykt flink! Musikken er så fengende, man blir så glad av den, sier hun. 

Og som ikke det er nok - på torsdag fyller Borgen, som studerer i Tromsø, tjue år.

Vinnerne av «Katy Perry - Part of Me»- blu-ray:

• Jan Christian Horntvedt, Oslo

• Arild Hillestad, Oslo

- Det er vel en ganske ok bursdagsgave?

- Ja, dette blir jo helt fantastisk!

- Stor suksess Kulturredaktør i Dagbladet, Geir Ramnefjell, synes det er moro å få sende en leser til stjernemøte i USA.

- Det er gøy å kunne gi leserne våre denne muligheten. Vi hadde stor suksess med en konkurranse om å møte Justin Bieber i fjor sommer, og ser på den gode deltakelsen at dette er noe leserne også setter pris på, sa han da konkurransen startet.

Perry, som er født Katheryn Elizabeth Hudson, er en av USAs største popstjerner, og har solgt hele 11 millioner album verden over.

VINNER: Karoline Borgen (19) er vinneren av Dagbladets store Katy Perry-konkurranse, og stikker da av med en tur til USA for et stjernemøte med artisten. Foto: Privat
VINNER: Karoline Borgen (19) er vinneren av Dagbladets store Katy Perry-konkurranse, og stikker da av med en tur til USA for et stjernemøte med artisten. Foto: Privat Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer