Karoline Krüger takker for støtten etter ektemannens ulykke

- Fra hjertet: Tusen takk for alle meldinger og hilsener.

SIGVART SKADD ETTER ULYKKE: Artist Sigvart Dagslands bil frontkolliderte med en annen bil på vei hjem fra en konsert tirsdag. Nå takker Karoline Krüger for støtten. Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix
SIGVART SKADD ETTER ULYKKE: Artist Sigvart Dagslands bil frontkolliderte med en annen bil på vei hjem fra en konsert tirsdag. Nå takker Karoline Krüger for støtten. Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sigvart Dagslands kone Karoline Krüger er dypt rørt over støtten etter trafikkulykken som ektemannen var involvert i, skriver Stavanger Aftenblad.

Musikeren, som opprinnelig er fra Stavanger, ble alvorlig skadd i en trafikkulykke i Stange i Hedmark tirsdag denne uka.

Fredag takket Krüger for all omtanke familien har fått på sosiale medier som Facebook , skriver avisa.

«Kjære gode og omtenksomme mennesker! Fra hjertet: Tusen takk for alle meldinger og hilsener som dere i ulike kanaler har sendt vår vei. Livet er vilt og skjørt! Vi er omtumlet og litt slitne; MEN først og fremst glade fordi Sigvart og de andre ER her, og at de er i de beste hender. Og med tiden til hjelp, så kan og skal dette gå bra. Igjen, tusen takk. Knallrødt hjerte.»

Seks timer etter at Krüger publiserte innlegget sitt på Instagram og Facebook, hadde posten fått over 640 likes.

Dagsland har store bruddskader som det tar tid å hele. Men ifølge Krüger har familien tro på at han skal bli helt bra igjen.

Manager Jan Sollenes i HiHat Management i Bergen sa torsdag kveld at både Dagsland og hans to kolleger som også ble skadd i ulykken, har vært gjennom omfattende operasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.