Cecilia Brækhus' boksekamp:

Karpe Diem-gutta byttet med Brækhus: - Hun får se oss mot at vi får se henne

Lørdag kveld fyller Cecilia Brækhus Oslo Spektrum. 

LAGDE EN DEAL: Gutta i Karpe Diem var lørdag kveld klare for boksekampen i Oslo Spektrum. Billettene hadde de fått av Cecilia Brækhus selv. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet 
LAGDE EN DEAL: Gutta i Karpe Diem var lørdag kveld klare for boksekampen i Oslo Spektrum. Billettene hadde de fått av Cecilia Brækhus selv. Foto: Ruben Pedersen / Dagbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag kveld var det duket for glitter, stas og boksing i Oslo Spektrum. Det mye omtalte kampen mellom Cecilia Brækhus og franske Anne Sophie Mathis er den første tittelkampen på norsk jord, og avgjøres foran fans i hovedstadens storstue.

Kampen hadde ikke gått kjendisnorge hus forbi, og på den røde løperen dukket den ene etter den andre opp for å vise sin støtte til den norske bokseren.

Blant de oppmøtte var gutta i den populære rapduoen Karpe Diem, Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid.

Byttet billetter

Til Dagbladet fortalte duoen, som nylig slapp siste bit av det kontroversielle «Heisann Montebello»-prosjektet, at de hadde store forhåpninger til kveldens kamp.

- Det var som Magdi sa til meg nå i stad, at når det er sånn knockout-idrett, så håper man det varer litt, forteller Patel.

Han og kollegaen påpeker at de ikke har sett en boksekamp før, men håper at det blir et storstilt show i Oslo Spektrum. Patel påpeker imidlertid at han ikke føler seg kvalifisert til å svare på hva han tror utfallet blir.

Han mener også at kunnskapsnivået er lavt rundt det juridiske. Det var i 2014 at forbudet mot proffboksing ble fjernet i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer