Karpe Diem-Magdi rørte forloveden til tårer

Karpe Diem ble kåret til årets spellemenn.

FORLOVEDEN GRATULERTE: Magdi Omar Ytreeide ble gratulert av forloveden etter at Karpe Diem vant prisen for årets spellemenn. Foto: Eirik Helland Urke
FORLOVEDEN GRATULERTE: Magdi Omar Ytreeide ble gratulert av forloveden etter at Karpe Diem vant prisen for årets spellemenn. Foto: Eirik Helland UrkeVis mer

(Dagbladet): Karpe Diem ble i kveld hedret med en av av de gjeveste Spellemann-prisene, «årets spellemann». Det er imidlertid bare det tredje beste som har skjedd Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, den ene halvdelen av rapduoen, det siste året.

- Det beste er at jeg skal gifte meg, det nest beste er at Mubarak ble jaga fra makta i Egypt og dette troner på en finfin tredjeplass, sier Magdi til Dagbladet.

For etter at prisen var mottatt, kom Magdis forlovede, som var rørt til tårer, ned for å gratulere ham. Det er ikke kjent hva hun heter, ettersom Magdi er opptatt av å verne om privatlivet.

Gratulert av Rybak I fjor var det en vaskeekte spellemann, Alexander Rybak, som fikk prisen. Dermed var det han som delte ut prisen i år.

- Etter å ha lyttet meg i hjel på sangene deres etter når jeg kjørte russe-sykkel, er det en glede å si at prisen går til Kkarpe diem, sa Rybak fra scenen.

Hele salen sto og applauderte da de to rapperne gikk opp for å motta prisen.

-La meg bare nyte dette her litt til. Sykt!, sier Magdi.

- Ok, dette er ikke en pris man helt kan forberede seg på. Jeg hadde aldri drømt om dette her en gang. Jeg er ikke en fyr som begrenser drømmene mine, men jeg hadde aldri drømt om dette, sier Magdi.
- Sinnsykt Karpe Diem synes det var ekstra morsomt å vinne fordi de var de første rapperne som mottok prisen.

- Det har vært et sinnsykt år for hip hop. Lars Vaular har laga det beste norske albumet og Kanye West det beste internasjonale, sier Chirag til et samlet pressekorps.

Da rapduoen mottok prisen, ble Chriag Patel blank i øynene. Men han gråt ikke, ifølge Chirag selv.

- Jeg tror nok det var mer sjokk og glede enn tårer, altså, sier han til Dagbladet.