TVILLINGFORELDRE: Magdi Ytreeide Abdelmaguid og Oda Felicia Bardal Sigstad fikk tvillingutter i desember 2014. I Karpe Diems ferskeste musikkvideo inviterer rapperen fansen inn i en intim setting, der han og kona skifter på sønnene. Foto: Skjermdump / YouTube
TVILLINGFORELDRE: Magdi Ytreeide Abdelmaguid og Oda Felicia Bardal Sigstad fikk tvillingutter i desember 2014. I Karpe Diems ferskeste musikkvideo inviterer rapperen fansen inn i en intim setting, der han og kona skifter på sønnene. Foto: Skjermdump / YouTubeVis mer

Karpe Diem-Magdi viser fram barna i ny musikkvideo

Snakker ut om papparollen. 

(Dagbladet): I desember for to år siden ble Magdi Ytreeide Abdelmaguid og kona Oda Felicia Bardal Sigstad foreldre for første gang.

32-åringen har sporadisk delt bilder av tvillingsønnene på Karpe Diems Instagram-konto, enten i babystoler eller sittende på scenen der pappa skal spille få timer senere.

TVILLINGFORELDRE: Oda Felicia Bardal Sigstad og Magdi Ytreeide Abdelmaguid. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
TVILLINGFORELDRE: Oda Felicia Bardal Sigstad og Magdi Ytreeide Abdelmaguid. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

I musikkvideoen til låta «Gunerius», som er siste låt ut fra «Heisann Montebello»-prosjektet, slipper rapperen fansen lenger inn i sin personlige sfære.

I tillegg til videoklipp fra både Chirag og Magdis barndom blir flere snutter av tvillingsønnene vist i løpet av musikkvideoen.

Heavy og dødsfett

Til Dagbladet sier Magdi at livet som tvillingpappa først og fremst er veldig gøy.

- I forkant av at man blir tvillingforeldre får man vite at det blir heavy. Det er det selvfølgelig til tider, men jeg synes ikke det er nok fokus på at det er dødsfett, forteller rapperen.

Sønnene har fått være med på Karpe Diem-lydsjekk flere ganger, noe de ifølge Chirag setter stor pris på.

- De er veldig opptatt av knapper og ledninger. Det virker som om de skjønner at begge to ikke kan holdes av pappa samtidig, ler rapperen, som kalles for «onkel Chichi» av guttene.

Her skal pappa stå i kveld! 💥💥

A photo posted by Karpe Diem (@karpe_diem_offisiell) on

Magdi forteller at han er overraska over sønnenes respons på Karpe Diems musikk.

- De skjønner det. Eller, de skjønner jo ikke tekstene, men de skjønner at det er pappa og onkel Chichi, gliser 32-åringen.

- Håper å si «selvfølgelig»

- Hva vil du si hvis sønnene dine kommer til deg om 15 år og sier at de vil leve av musikk?

Magdi blir stille.

- Jeg håper å si «selvfølgelig». Men da håper jeg de tar det seriøst, sier rapperen.

- Når jeg sier seriøst mener jeg at de øver, har det gøy og spiller så mye de kan.

SUKSESSDUO: Karpe Diem har høstet både lovord og refs med «Heisann Montebello». I april til neste år avslutter de prosjektet med tre konserter i Oslo Spektrum. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
SUKSESSDUO: Karpe Diem har høstet både lovord og refs med «Heisann Montebello». I april til neste år avslutter de prosjektet med tre konserter i Oslo Spektrum. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer

- Så lenge det gjør dem glade og de tar det seriøst, er det vel det samme hva du sier, skyter Chirag lattermildt inn.

Selv startet de to Karpe Diem som 15-åringer. Siden har de spilt utallige konserter landet rundt, og har stått på scenen på alle landets største festivaler.

I november i fjor lanserte rapperne de første låtene fra det omstridte prosjektet «Heisann Montebello», og mandag denne uka kom «Gunerius».

I april til neste år setter Karpe Diem punktum for prosjektet med tre konserter i Oslo Spektrum, med potensielt 31.500 publikummere på tre dager.