Kevin Spacey:

Karrieren lagt i ruiner. «Ingen» vet hvor han befinner seg nå

Kevin Spacey har vært borte fra offentligheten siden november i fjor.

KORTHUSET SOM FALT: Den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey var en av mange som ble felt i forbindelse med #metoo-kampanjen. Her avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix
KORTHUSET SOM FALT: Den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey var en av mange som ble felt i forbindelse med #metoo-kampanjen. Her avbildet i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

29. oktober i fjor er for de fleste en ubetydelig dato. For den anerkjente og prisbelønnede skuespilleren Kevin Spacey (58) markerer imidlertid denne søndagen på mange måter begynnelsen på slutten.

Den første anklagen om seksuell trakassering kom fra skuespiller Anthony Rapp (46). Ifølge BBC har britisk politi nå igangsatt etterforskning av ytterligere tre påstander om seksuelle overgrep begått av 58-åringen. Så langt er Spacey anklaget for seksuelle overgrep på mer 30 menn.

I lys av #metoo-kampanjen ble verden vitne til at mektige profiler - på tvers av bransjer - fikk både karriere og privatliv ruinert.

Spacey har i sitt tilfelle avvist alle anklager. I oktober uttalte den Oscar-belønnede skuespilleren at han ikke har noe minne av den angivelige Rapp-episoden. Like fullt valgte han å beklage i offentligheten - og kunngjorde samtidig at han er homofil.

Deretter gikk 58-åringen under jorda.

Klinikk for sexavhengige

Det siste han la ut i sosiale medier, var uttalelsen i forbindelse med Rapps anklager. Spacey har heller ikke gitt intervjuer eller uttalt seg offentlig siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer