Ashley Graham:

Kaster klærne: - Ikke retusjert

Hylles av følgerne for nakenbilde.

KASTER KLÆRNE: Modell Ashley Graham har kledd av seg nok en gang - og hylles av følgerne. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
KASTER KLÆRNE: Modell Ashley Graham har kledd av seg nok en gang - og hylles av følgerne. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Modell Ashley Graham (34) er ikke redd for å vise hud på sosiale medier, og har gjennom åra blitt hyllet for nettopp det.

Bare tre måneder etter at hun fødte tvillingene Malachi and Roman tidligere i år, ble hun hyllet for å vise fram den såkalte «mammakroppen». Hun har også sønnen Isaac (2) med ektemannen Justin Ervin (32).

Nå hylles modellen nok en gang, etter at hun tok til Instagram for å dele sin seineste magasinforside.

EGEN BARBIE: Supermodellen Ashley Graham ble hedret med egen Barbie-dokke under Glamour's Women of the Year Awards i Los Angeles. Video: Addition Elle / Ashley Graham / Instagram Vis mer

Deler nytt nakenbilde

Tidligere i august delte Graham et ufiltrert nakenbilde til sine 18,9 millioner Instagram-følgere. Nå gjør hun det imidlertid igjen, for å dele at hun har stilt opp på forsiden av magasinet Perfect.

I tillegg til tre bilder, hvor hun bare er iført Evas drakt, har Graham også delt en skjermdump av flere tekstmeldinger mellom seg selv og kvinnen bak magasinet, Katie Grand.

«Hei, Ashley, konseptuelt, hva tenker du om å ikke retusjere bildene?» skriver Grand.

«Personlig tenker jeg det er det beste valget! Bildene ser vakre ut og snakker for seg selv», skriver Graham, før Grand legger til at hun er enig.

Dermed skal også de publiserte bildene ha unngått en runde i Photoshop, noe modellen nå hylles stort for.

STRAKS KLARE: Straks er høstens vakreste eventyr i gang, og gjengen kjenner på nervene nå. Foto: Rød Løper Vis mer

Hylles

I skrivende stund har innlegget fått over 560 000 likerklikk og 4500 kommentarer.

«Takk for at du får meg til å føle meg normal», skriver en.

«VAKKER! Takk, på vegne av alle kvinner. Du er fantastisk», skriver en annen, mens en tredje roser:

«Da jeg var på mitt tyngste og alle fikk meg til å føle meg grusom og mobbet meg for vekta, fikk du meg til å føle meg sett og hørt. Jeg har gått ned i vekt av helsemessige årsaker, men nå er jeg komfortabel med tigerstripene mine, cellulitter og alt som er å anse som «ikke perfekt». Du får mange av oss til å føle oss trygge i kroppen vår. TAKK for at du er du».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer