Megan Fox og Kourtney Kardashian:

Kaster klærne sammen

- Vi vil føle oss sexy og selvsikre, sier den verdenskjente skuespilleren.

GODE VENNINNER: Megan Fox og Kourtney Kardashian overrasker stort med nye lettkledde bilder. Foto: Angelia Weiss / AFP / NTB
GODE VENNINNER: Megan Fox og Kourtney Kardashian overrasker stort med nye lettkledde bilder. Foto: Angelia Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

På privaten er TV-stjerne Kourtney Kardashian (42) og skuespiller Megan Fox (35) gode venner. Nå tar de vennskapet enda et skritt videre ved å vise seg fram i bare undertøyet.

Kourtney Kardashians og Megan Fox' vennskap har vokst seg sterkere og sterkere den siste tida, og flere ganger har de latt seg avbilde med rockerkjærestene sine.

Blant annet dukket de opp sammen for å introdusere kjærestene under årets MTV Video Music Awards.

Kardashian er sammen med Travis Barker (45), trommis i Blink-182, mens Fox kjæreste er Machine Gun Kelly (31).

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Poserer for søstera

Nå poserer de altså sammen i det som kan sies å være en svært lettkledd kampanje. Det gjør de for Kim Kardashians (40) undertøysmerke Skims, melder flere amerikanske medier, deriblant Entertainment Tonight.

På flere av bildene i kampanjen poserer den verdenskjente duoen helt toppløse, der brystene bare er dekket av deres egne armer, mens de har på seg matchene svarte truser.

Undertøyet er en del av den nye Skims Cotton Collection, som ble lansert onsdag.

På andre bilder ser man de to «spise» av det samme eplet - samt kirsebær.

«Epler. Eller kirsebær? Iført den nye Cotton-kolleksjonen», skriver Kourtney Kardashian på Instagram under det nevnte eplebildet.

Flere av bildene er også delt av både Kim Kardashian selv og også av Megan Fox.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

- Sexy og selvsikre

Den nye kolleksjonen innbefatter alt fra undertøy til bh'er og t-skjorter.

- Jeg elsker at Skims virkelig har skjønt hva kvinner ønsker å ha på seg, og at vi vil føle oss sexy og selvsikre, sier den 35 år gamle skuespilleren i en pressemelding.

Hun fortsetter:

- Det var fantastisk å gjøre denne kampanjen sammen med Kourtney. Vi hadde det vanvittig gøy sammen underveis.

Det er Kourtney Kardashian helt enig i.

- Det er alltid en glede å posere for Skims og jeg hadde det helt supert sammen med Megan. Det er alltid Skims jeg går til, og det ville jeg sagt selv om Kim ikke hadde vært søstera mi, sier hun i pressemeldinga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer