Linn Wiik:

Kastet opp på direkten. Nå er hun blitt mamma

Avslørte nyheten på Facebook-profilen sin.

FÅTT BARN: TV 2-programleder Linn Wiik er blitt mamma for første gang til en liten jente. Foto: TV 2
FÅTT BARN: TV 2-programleder Linn Wiik er blitt mamma for første gang til en liten jente. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV 2-programleder Linn Wiik (34) sjokkerte mange da hun i august i fjor kastet opp på direktesendt tv. Hun traff internettpersonlighet Vegard Harm med oppkastet, som hun få sekunder seinere kunne avsløre at skyldtes svangerskapskvalme.

Tirsdag ettermiddag skriver TV 2 at programlederen er blitt mamma for første gang.

Ifølge nettstedet delte Wiik selv den glade nyheten på sin Facebook-profil.

- Alt er bra med både barn, mor og far. Den lille prinsessa kom i rekordfart på termin og er det aller vakreste vi har sett. Det å få barn er jo så vanlig, men samtidig så eksepsjonelt for dem det gjelder. Jeg syntes det sugde balle å være gravid, men det er definitivt verdt det nå. Øyeblikket da hun skøyt seg ut i verden som en rakett, er det største i mitt liv. Og all mulig kred til pappaen som klarte å holde hodet kaldt mens mammaen brølte som en urkvinne, sier hun til nettstedet.

Uventet avsløring

Den uheldige hendelsen som utspant seg på sensommeren fikk som tidligere nevnt enorm oppmerksomhet, og mandagen etter gjestet Wiik «God Morgen Norge». Der kunne hun fortelle at den brå kunngjøringen også kom overraskende på ektemannen Robin, som uventet begynte å motta gratulasjoner.

- Han ble litt overrasket, for han så ikke på sendingen. Han var ute på en fest med venner, så begynte han plutselig å få masse meldinger og telefoner med gratulasjoner, flirte Wiik under sendingen av «God Morgen Norge» og fortsatte:

- Han tok det hele med et smil, selv om han ikke hadde rukket å fortelle det til alle sine gode venner. Det har vært overveldende gode tilbakemeldinger, og jeg er glad jeg kan underholde folk litt i samme slengen, selv om det ikke var slik jeg hadde tenkt å fortelle dette til verden, fortalte hun i programmet.

Overfor Dagbladet kunne Wiik røpe at hun ikke hadde pratet med Harm i etterkant, selv om noe av hennes spy kom i hans retning. Likevel virker det tilsynelatende som at han tok det hele med et smil, og har vitset med hendelsen i etterkant.

- Han skrev at han tok det hele med et smil. Jeg er ikke sikker på hvor mye av det som kom på han, men han sa han var glad for at han hadde på seg regnjakke, sa hun.

Wiik kunne derimot forsikre om at det ikke var hennes hensikt å spy på noen av de andre som var til stede under sendingen. I frykt for å treffe det dyrebare kamerautstyret eller ansatte bak linsene, forsøkte hun å sikte seg inn mot bak sofaen da hun plutselig kjente kvalmen trenge på.

Ikke bare fryd og gammen

I etterkant var tilbakemeldingene hyggelige, både fra nære og ukjente. Mange kontaktet henne med sine historier om svangerskapskvalme.

- Jeg er litt over tre måneder på vei, og kvalmen har vært uforutsigbar. Jeg har derfor stor respekt for dem som har det mye verre enn meg. Det har vært befriende å få meldinger fra kvinner som synes det var bra å se meg spy på tv. Det handler om å normalisere dette, og at et svangerskap ikke bare er idyll og magi som det ofte framstår som, sa hun til Dagbladet i august.

Hun så selv utelukkende på hendelsen med et smil, og vitset om at de i hvert fall har konfirmasjonsvideoen til det kommende barnet klar. I første omgang gledet hun seg til å føde, understreket hun den gang.

- Folk snakker hele tida om denne gravidgløden. Men jeg er egentlig bare forstoppet, full av kviser og savner skikkelig å drikke vin, sa Wiik til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer